![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
Çerez tabağı - 1 > > > Galatasaray Lisesi'nden bir arkadaşım hâlâ evlenemedi.Geçenlerde 'Yeter > artık. Evlen de çoluk çocuk sahibi ol' dedim. Aşağıdaki teoriyi > aktardı: > Bir kuruyemiş tabağı kalabalık bir grubun önüne geldiği zaman sırasıyla > önce antepfıstıkları , ardından bademler, sonra fındıklar gider. En sona > beyaz ve sarı leblebiler kalır. Eğer belli bir yaşa kadar evlenmemişsen > de durum farklı olmaz. Ya kalan leblebiler ve ayçekirdekleri ile idare > edersin, ya da olur! ya bir fıstık bulurum diye tabağı karıştırır > durursun.. > > > Çerez tabağı - 2 > > > Geçen hafta bir türlü evlenemeyen bir arkadaşımın, ileri yaşta > evlenmekle, çerez tabağı arasındaki benzerliği anlatan görüşlerini aktarmıştım. Bu > yazı üzerine, bazı okurlarımdan eklemeler geldi. Ben tabakta en sona > kalanların sarı ve beyaz leblebiler olduğunu yazmıştım.Mektep arkadaşım Merih > Tüzün şöyle yazmış: 'Sevgili Fatih, aynı tabakta ucu açılmamış kabuklu şam > fıstıkları da kalır. > Herkes bir eller, bakar ama kimse açmaya cesaret edemez, tabağa geri > bırakır. Onlara ulaşmak cesaret ister. Dişine güveneceksin kıracaksın > ki,içinde gizlediği lezzete ulaşabilesin. Ama risklidir, dişini > kırabilirsin. ' | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |