![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav Ramazan o kadar insan var forumda neden Alplerle ikimize uzun ömürler diledinkine.. ![]() Hadi benim kalbim rahatsız,heran gidebilirim.Alpler dostumuza neden uzun ömürler diledin...![]() ehü..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bizi sevdiği için ya... yaşla falan ilgisi yok yaniiiiiii.![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anaam resmen yanlış anlaşıldım abla aşkolsun ya sen ilk mesajında ''ben göremem''gibilerinden bişey yazmışsın bende allah uzun ömür versin dedim yaşı 15 olan birisi de olsaydı aynı şeyi sölerdim..Yaşınızla ne alakası var.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Allah cümlemize sağlıklı,mutlu uzun ömürler versin inşallah... ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi alpler ablamın ilk mesajında, ''bende olmayabilirim'' yazıyo da ondan.ama alayımıza uzun ömürler diyede ekledim ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav aslında hep beraber öte yanda buluşsak ya şöyle bi 50 sene sonra...öf konuya bak "öte yandan hikayeler.." ![]() biri açsın bu konuyu valla amma geyik olur..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | amiin | ||
| | |
| | #10 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tühhh, bak şu işe inanamıyorum sana ya ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |