![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
- Burasi Fenerbahce tribünü degil mi? - AAbi çok seri bi araba bu yaaa... - Korkma hayatim, arabamizda ABS ve airbag mevcut. - Postanede bana ait bi koli varmis onu almaya geldim. - Oolum, 5 tas çaldim ruhun bile duymadi. - Bakin çocuklar, bu deney seti, kapagi açilinca güvenlik önlemi olarak elektrigi keser. - Demek piranha dedikleri sey bu. Hiho, bak Hulusi abi biyiklari ile oynuyom bi sey olmuyo. - Ey ruuuuhhh, geldiyseeen... - O irmikleri neden aldin Nurhan, helva mi yapican? Niye? - Dogalgazin ülkemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyor ve dogalgazla çalisan ilk ocagi huzurlarinizda yakiyorum. - Evladim, beni karsidan karsiya geçirir misin? - Geeel, geeel sag yap geeel... - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... - Canikom, bu etin tadi sana da biraz garip gelmedi mi? - Müjdemi isterim Turhan abi bi kizin daha oldu. - Ordular ileri... Allah, allah, allah, allah... - Kim bekler lan yesilin yanmasini?! - Esek sakasi yapmayin lan... - Bekle Cemsit abi ben bi dalip çikicam. - Korkma hanim bu saatte kapimizi kim çalacak, tanidik biridir. - Hala karli gösteriyor mu hanim? - Elektrikçiye ne gerek var canim, ben hallederim. - Bak simdi nasil solliycaz... - Gel abi burasi boyu geçmiyo. - Aya bak aya, kamyon fari gibi !!! - Ben denedim korkmayin. - Bak Kadri abi, suyun derinligi önemli diil, asil is atlamasini bilmek... - Yav Hayrettin abi, burasi Galatasaray tribünü diil galiba... - Vakkas abi. senin için öyle böyle diyorlar, dogru mu? - Hihoha... Bak gelen sey köpekbaligina ne kadar da benziyor.
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |