![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
arklar hepimiz ze roberto'ya odaklandık, tamam ama böyle bekleyerek olmaz, biraz kafamızı başka yere çevirelim, ne zamandır da sormuyordum zaten, alın size iki tane yeni soru, istediğinizi cevaplayabilirsiniz... ![]() 1. Hangi harf farklıdır? A , C , G , L , N , O ![]() 2. Hiçbir rakamı sıfır olmayan öyle iki sayı bulun ki, çarpımları bir milyon olsun. 1,0 0 0,0 0 0 ![]() ben sorayım dedim, valla ze roberto'yu düşünüyorum hiç uğraşamayacağım diyorsanız canınız sağolsun, ben iddialıyım uğraşırım diyenlere kolay gelsin!!! ![]() ![]() Konu mute tarafından (01-08-2006 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | guzel sorular sagol iyi kafa dagittin bu stresli saatlerde ![]() 2. soruya cevabim 15625x64=1,000,000 nasıl buldum diye sorarsan 125 le 8 in carpımının 1000 oldugunu biliyordum e 1milyon zaten binin karesi. 125in karesiyle 8in karesini carpınca sonuc cıkıyor... off cok karışık birşey oldu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende 1.nin cevabını buldum cevap A sebep: diğer butun harflerı tek hamlede yazabılıyorsunuz kağıda ama A da ortadakı yatay çizgiye gelince kalkmak zorunda oluo elinize kağıt kalem alın deneyın.... cevap:A
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tebrikler arkadaşlar birer mesajda cevapları buldunuz, şu an kafanız meşgul diye kolay sorayım dedim ama galiba biraz fazla kolay oldu, elimde baba sorular var ama bilmem uğraşan çıkarmı??? ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben UĞraŞirim Yoolaa KaÇ Sendİr Butun Karnem 5 Heheh:d
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |