![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BEN ÖLÜRSEM MEZARIMI SISLI DAGLARA GÖMÜN MEZARIM KARTALLARA YUVA OLSUN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Guest
| arkadaslar bende de öyle yaziyor simdi.. demek test yayini oldugu icin calismalar felan yapiliyordur... bugün maci izledim bisey yoktu yarin bakalim olucak mi yine... bi fiyatlari ögrenebilsek iyi olacak ama .... ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | güzel bi fikir ama bizim zaten var lig tv.... eski köye yeni adet getirmiyelim
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesin bizden duydular.Evet sistemi kapatmışlar ama Media Player 10 dan ben yeniden bağlandım kanala.Fakat cinconun dünkü maçını gösteriyor.Acaba tekrar mı veriyorlar yoksa ben mi bağlanamadım.
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bende izleye biliyorum simdi, cinconlarin macini verior tekrardan. bunun aylik ucreti neki acaba??? 1 hafta bedava mi bu simdi???
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |