![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar vatanımın bir karış topragını werdırtmem kımselere dıosunuz dogrudur asker gıremez turkıyeye kolay kolay ama adamlar asker sokmuolar ztn bunu bıldıklerı ıcın turkıyede yasayan turkce bılmeyen ınsanlar war arkadaslar adamlar ole bı duzen kurdularkı istanbulda yakacıkda bile pkk bayrakları asılabılıo ne ınsanlar bunu bılıo nede polis buna bısey yapabılıo artık cok sıkıldım bu ınsanlardan ben napıcaz bılmıorum ama bı cozumunu bulmak zorundayız
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
cidden var mı böyle bişey ya eğer varsa varya ordakı polisinden tutun yetkilisine allah cezalarını versın hiçmi istıklala marşı okumamamış o insanlar hiç mi yemi,n etmemişler yaw yazık be yazık çok yazık vatanım gidıo irileri en yetkili birileri kılını kıpırdatmıyo allah kahretsin....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | amerıkada bu oyunda bır pıyon unutmayın kı yılanın bası israildır yahudılerın ınancına göre vadedılmıs topraklar bırgun gerı alınacakdır bu toprKLAR ICERISINDE ORTAGODU VE TURKIYENIN DOGUSU BULU8NMAKDADIR | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |