![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bu kıza doping olayından sonra gıcık kapmaya başladım..hala ne yüzle çıkmış türkiyede hiçbir atlete tanınmamış isteklerde bulunuyor.. her ne kadar türk olmasa da içimizden biri gibi olan,sakat sakat koşup bize bronz madalya kazandıran elvan'ı süreyya hanıma tercih ederim
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | doping olayı yanlıstı haklısınız ama bıde su acıdan dusunun bu kadın bızı dunyada temsıl edıo dopıng olayları olmasydı cokda guzel temsıl edıodu wede dunyada butun sporcuların masrafları ulkesı tarafından karsılanır buyuzden bence bazı ısteklerınde haklı yanlıs oldugu en onemlı yer yurtdısında kamp ıstemesı bence
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir insan milli onuru taşımak için şart koşuyorsa boşver gitsin. zaten fazlasıyla ilgi gördüğünü ve üzerinde çok titiz davranıldığını biliyoruz zamanında ama bu şekilde milli onuru taşımak için kapris yapmak bizi aşar
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bu buna uyuz oluorum...isterse 10 altın taksın...genede uyuzum abi...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |