![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Enayilik mi görüyon sen bunu şimdi İyi tamam bundan sonra bende enayilik yapmam sana hıh ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen iş yapıyoruz diye geçiniyolar bide ya ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #4 | |||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kadınlar=Çamaşır,Bulaşık,Ütü,Yemek,Temizlik,Çocuk( giyimi kuşamı okulu eğitimi zaten genelde anne uğraşır) Bir oturup düşünmek gerekiyor bence abicim ![]() ![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çok güldüm abicm ya Alah iyiliğini versin Çamaşır bulaşık yemek bu üçgenin çok kolay olduğunumu tahmin ediyorsun ?Ben şahsen şu yaşımda annem bana herhangi birisinde rica ettiği zaman kendimi atmak istiyorum yatağıma yorgunluktan Tabi erkeklerde yapmıyor değil.Babamında işte canı çıkıyor.Ama ikisi çok farklı konumlarda.Dengede tutmak imkansız. | |||
| | |
| | #7 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Peeessss İbrahim.... ![]() ![]() Benim annem odun kırardı,kömür taşırdı(ben de)Badanayı annem yapardı,dikiş dikerdi,babam sadece fabrikaya giderdi.Halıları hala yıkıyor 65 yaşında olmasına rağmen...![]() Yapılanları küçümsemeniz çok ayıp doğrusu... cık cfık cık...![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
![]() Dikiş dediğinizde sanki haldır haldır dikiş nakış yapıyorsunuz altı üstü 2-3 sökük onuda yapın yani ![]() Halılar konusunda bana hiç laf söylemeyin Geleneksel halı günlerim yaklaşıyor zaten ![]() Sizde bizim yaptıklarımızı küçümsemeyin bi kere hıh ![]() ![]()
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yumurta kırmaktan mı aciz haha ![]() Senin yaşın kadar benim omlet yapmışlığım var ne diyorsun sen yumurta kırmakmış..Yumurtayı kırar üstüne de yörük pilavı yapar yerim bee ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |