![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hababbam sınıfı hoş | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hababam sınıfını 50 defa da seyretsem tvye çıksa yine bıkmadan seyrederim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | b.d=badi ekrem,s=saban b.d:uzak dogudan gelen, butun dunyayi saran ve felsefesi olan bu sporun adi nedir. s:Kolera olabilir mi? b.d:neeeee??cevap verinnnnnn - - - b.d:sabannnnnnn s:gene beni çağarıyoo b.d:sen söyle bu sporun adını s:güreş olabilirmi? b.d:Severim seni şaban,onun için ipucu verim.Hani böööle huaaoaoa hoooo,haouhaou(eller kungfu modunda badi çığırıyo) s:anladım boks b.d ![]() s:bonanzaa b.d:diiiiiil,hane hocası var böööle s:hee buldum charlienin melekleri b.d:Hani hocası onu bir hayvan adıyla çağarıo s:teesüf ederim hocam bana inek demeyemi çalışıyorsunuz b.d:hayırr,zıplayan bir hayvan s:hee kurbagaa b.d:yok pire!! s:tebrik ederim demekki pireymiş.. b.d:hayırrrr çekirgeeeeeeee,bildinmi dizinin adını?? s:Evet bildim ihtiyar delikanlııı varmı bunun gibi bi,r sahne hem arka fondaki sınıf hem izleyen yarılıyo,şener şen ve kemal sunal efsane ikili...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kibar Feyzo bana gore gelmis gecmis en komik Turk filmidir bana gore, filmde daha cok muhtesem kare var: Feyzo'nun aga havuzdayken esansi eksik diyip ustune isemesi, arkadan ona parmak atmasi, Feyzo'nun faso aga tanimlamasi, tuvalet sahneleri(aganin pogunun ustune pog olur mu ulan), Feyzo'nun soyledigi muhtesem ninni(uyu ula essogluessek, anani belleyecegim bos duruyo dosekkk) ve niceleri, cok buyuk adamdi rahmetli. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu konunun tartışmasına girmicem senle,topicin başında dedim türkçe yada yabancı replikler.Resmi dilimizide,memleketimide iyi bilirim,ukalalığa hiç gerek yok.Sinema ile çok içli dışlıımdır ve yabancı filmde izlemekten dolayı bazı replikler türkçeye çevrilemez,umarım anlayabiliyorsundur..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]()