![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1. 'BEN BALIĞA ÇIKIYORUM' Anlamı: Elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içip denizde yüzen balıkları izleyeceğim' 2. 'BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY' Anlamı: 'Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.' 3.'YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?' Anlamı: 'Yemek neden hala masaya gelmedi?' ![]() Anlamı: 'Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.' 5. 'BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER' Anlamı: 'Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok' 6. 'ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR' Anlamı: 'Şu karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu, kafam ona takıldı da' ![]() Anlamı: 'Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!!' 8. 'HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.' Anlamı: 'Sen hala konuşuyor musun?' 9. 'HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN' Anlamı: 'American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadar ki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğum gününü unuttum' ![]() Anlamı: 'Köşebaşında gül satan kız tam bir afetti' 11.'ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK' Anlamı: 'Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim' 12. 'HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR' Anlamı: '...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak' ![]() Anlamı: 'Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul' 14. 'YİNE NE YAPTIM????' Anlamı: 'Yine nasıl yakaladın???' 15. 'TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM' Anlamı: 'Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın' ![]() Anlamı: 'Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam' 17. 'MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN' Anlamı: 'Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçireceğim' 18. 'SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM' Anlamı: 'Bizi kimse bulamayacak' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzeldi kardeşim paylaşımına sağlık...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | süper saol paylaşm için . . ![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vay Mazlum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben anlamak istemiyorum,ne demek istiyorsanız direk söyleyin lütfen,lafı dolandırmayın. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi de kullanım kılavuzu falan yazsınlar böyle yazılar artık beni baymaya başladı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumlarınız için teşekkürler ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 8. 'HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.' Anlamı: 'Sen hala konuşuyor musun?' ![]()
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |