![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ben size bir sey anlatayim: Bir adam bir gunde ferrari almis fabrikadan adam evine gitmis iste bakmis benzin dayanmiyor gitmis sanayiye. Orda demis ben ferrariye LPG taktircam diye sanayidekiler yapmak istememis. Neyse adam tamam demis aramis ferrari garajini. Telefona bir beyefendi cikmis ve bizim salak adam demis ben ferrarime LPG taktircam diye. Beyefendi biraz sasirmis demis sizin adres ne? salak adam adresi vermis ertesi gun ferrariyi satan garaj evin onunde duruyorlar, zili calmislar salak adam cikmis kapiya ve sormus haa LPGyi sizmi takcaniz diye? Ferrraricilerde elindeki cantayi vermis arabanin anahtarini almislar gitmisler. Cantanin icinde arabanin parasi vardi! yani ferrariye LPG taktirmadilar!!!
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi adam napsın ya bu benzin fiyatlarına 8 silindir araba dayanamayınca sahibi dayanıo işte...tipik avrupa insanı: ![]() ![]() ![]()
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ya hakkaten karizmanın sıfırlandığı bi an ama herkes karizmasının sıfırlanmasına razı walla ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |