![]() |
En İyi Atana Benden Rep en iyi atana benden rep.Diğerleride gönlünden ne koparsa versin :D Şimdi çıkmam lazım özel uçağım bekliyor..:D :D |
MİT(milli istihbarat teşkilatı) ajanıyım:D |
abi hediyeni beğenmedim gecen abramovicle oturuyoruz(askerlik arkadaşım) :D bana chelsea yi hediye etcek önümüzdeki yıl :D:D biraz daha yaratıcı hediyeler bulabilirsin :D:D:D |
Alıntı:
dogru soyluyosun en ıyı atana audi tt hediye edecem :D |
Ben Azize Yildivimin akrabasiyim...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
X5 var garajda onu vereyim idare et :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fenerbahce Bu Sene Avrupa Şampİyonu......... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Baki Barcelona'ya İmza Atmış :D:D:D |
BEN "KARTALLARYUVASI"NIN BABASIYIM. OĞLUM HASTA YATAĞINDA YATIYOR. ONUN YERİNE BEN YAZIYORUM.diyanetten kötü bi haber:ramazan ayı karıştırılmış aslında bu ayın 24'ünde başlayacakmış.yani tutlan oruçlar boşaymış. |
Ben Cok Iyi Bir Hackerim, Ve Forumda Olan TÜm Üyelere Cok KÖtÜ Bir VirÜs GÖnderdim, Özellikle 19bjk03e... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak en iyi atan ben oldum senin inandigina göre:D:D:D |
Alıntı:
atıyosunn... :D:D:D |
Alıntı:
Ha bide demin ben Cöpe birsey attim cok iyi attigimi saniyorum oda sayiliyormu??:D |
Bu sitenin sahibi benim odin 2. nickim |
Gecen gün konserden önce kulise tuğba özerk geldi sana da lo lo lo yapim mi dedi bende cıkar mısınız dışarı lütfen mesgulüm görmüo musunuz dedim sinirlendirdi beni yaa.... :D |
Yarin Bush ile gorusmem var, o yuzden simdi uzun mesaj yazmaya vaktim yok. Belki Reco'yu da cagiririm, alinmasin adamcagiz. |
gecen gün herkesten gizli gizli aşk yaşadıgım paris hilton u şutladım:D ama yalvar yakar nasıl aglıyo, aglamaktan sümükleri agzına yapıstı :D:D dedi ki ne olur beni terk etme ne istersen yaparım,hilton otellerinin hepsini sana bagışlarım falan demez mi.!! bende yürü git nan paris, beni otellerinle kandıramassın. böyle yaparak kendini iyice küçük düşürme, hadi canım benden sekersin , başka kapıya dedim !!! ehehehee :D:D:D |
maşallah iyi atıyosunuz :D |
ben ahmet çakarım:D itiraf ediyorum:D:D |
Alıntı:
ii atış tbrkler |
atmakta bizim forumun üstüne yok galiba :D:D:D devam devam ben başlarda cok attım atcak bişey kalmadı |
bende pascal noumayim...michael jackson gibi ameliyat olup beyazlastim...su an beyaz sovu sunuyorum |
ayıp bu kadar yalan ben ismet arzuman ım diyom mu |
ronaldinho ezikbahçeye gelmek için yalvarıyormuş |
runje chelsea'de |
fgüzel atıyoruz valla :D |
ya aslinda bana teklif geldi manchesterdan israr ettiler ama gitmek istemedim.... :D |
2 yaşında bi kuzenim var daha doğuştan karakartal olması için onu bütün yaz boyunca BJK TV nin karşısına koydum marşlara aşina olsun diye ama o artık BJK TV sayesinde müthiş bi tenisçi :D seneye wimbledon kupası bizim ailede diyebilirim..:) |
kankam ronaldinho yarın yemege cagırdı gitsemmi acaba:Daglıyo ne olur bana yemege gel diye salya sümük oldu görmeniz lazımdı:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
DESTEKLEİN BENİ... MiLLet iDDadan 1,956,953,523,752,352,156 YTL para tuuttu...herşey beşiktaş için diorum ve demirörene aday oluorum yarın manşetleri iyi okuyun:D:D:D |
Barcelona başkanı laporta dünya transfer borsasını sarsması beklenen transferlerini açıkladı : Beşiktaşın vazgeçilmez 2 oyuncusu baki ve runje. Bu iki yıldız için Barca 30 milyon euro gözden çıkartıldığı bildirildi.Beşiktaş yönetiminin bu transfer konusunda vereceği cvp merak konusu.... |
Ben Her Beşiktaş maçında Skorbord tabelasına Çok güzel çıtırları fotolarını asıyorum. Runjede onlara bakabilmek için gol yiyo :D:D arkasını dönecek ya :D:D Siz ne sandınız o goller yenir m. adamın üstüne bu kadar gitmeyin :D:D |
Türkiye`de Saat: 15:03 . |