![]() |
runje chelsea'de |
fgüzel atıyoruz valla :D |
ya aslinda bana teklif geldi manchesterdan israr ettiler ama gitmek istemedim.... :D |
2 yaşında bi kuzenim var daha doğuştan karakartal olması için onu bütün yaz boyunca BJK TV nin karşısına koydum marşlara aşina olsun diye ama o artık BJK TV sayesinde müthiş bi tenisçi :D seneye wimbledon kupası bizim ailede diyebilirim..:) |
kankam ronaldinho yarın yemege cagırdı gitsemmi acaba:Daglıyo ne olur bana yemege gel diye salya sümük oldu görmeniz lazımdı:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
DESTEKLEİN BENİ... MiLLet iDDadan 1,956,953,523,752,352,156 YTL para tuuttu...herşey beşiktaş için diorum ve demirörene aday oluorum yarın manşetleri iyi okuyun:D:D:D |
Barcelona başkanı laporta dünya transfer borsasını sarsması beklenen transferlerini açıkladı : Beşiktaşın vazgeçilmez 2 oyuncusu baki ve runje. Bu iki yıldız için Barca 30 milyon euro gözden çıkartıldığı bildirildi.Beşiktaş yönetiminin bu transfer konusunda vereceği cvp merak konusu.... |
Ben Her Beşiktaş maçında Skorbord tabelasına Çok güzel çıtırları fotolarını asıyorum. Runjede onlara bakabilmek için gol yiyo :D:D arkasını dönecek ya :D:D Siz ne sandınız o goller yenir m. adamın üstüne bu kadar gitmeyin :D:D |
Türkiye`de Saat: 22:43 . |