![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:Dromanyada tüm ülkede elektrikler gittiğnden maça 1 saat kala maç iptal edildi... yetkilerin jenaratör yokmu sorusuna cvp şu şekilde geldi '' yakıtımızı beşiktaş taraftarına saklıyoruz'':D:D |
sene 2008 Sampiyonlar liginde Final Barca-Besiktas Final oynuyor Takimin Basinda T.D. olarak ben varim yanimda yardimci hoca jose Mourinho var ve mac basliyor BJK hizli bir baslangic yapiyor dakika 1 ali tandogan:) sagdan ortaliyor Shevchenko kafayla topu aglara gonderiyor daha sonra yine Shevchenko nun attigi golle maci 2-0 kazaniyoruz o yil Superlig sampiyonlugu ve Turkiye kupasinida kazanarak 3 kupa kazaniyoruz Cokmu attim acaba |
meraba ben tümer,biliyorum arkadaşlar bana sinirli olabilirsiniz ama ben bir profesyonelim.bu hafta maça 11 çıkıp kendi kaleme gol atıp kendimi affettirmek istiyorum. |
ezikler ile pazar günü yapacağımız lig maçında alex nobreye asist yapacağını söyledi.kulağımla duydum bjk tv de söyledi |
en guzelını balaban soyledı arkdslar fazla atmaya gerek yok :D |
Alıntı:
|
marmara denizindeki bütün suları yuttum bütün balıklar boşta...yarın formda mangal yapmak için herkezi bekliyorum..:D :D :D :D :D |
Papa Türk Vatandasi ve Müslüman olmaya karar vermis yeni adi BABA olacakmis... Pala biyik birakacagi da ögrenildi... |
Türkiye`de Saat: 11:31 . |