![]() |
Besiktasforum'un bjk tv de ki gorev dagilimi ! Besiktasforum Bjktv de :D Genel Mudur - Kartal-Baba Yayin akisi Programlar ve sunucular Pazartesi saat 21:00 - Gurbetcilerimizden Besiktas - Isvecli_kartal Hafta ici hergun saat 19:03 ve saat baslarinda -Haberler - Newaria Cumartesi saat 18:30 - Slam Dunk - Blackbener - Aytek Pazar saat 21:30 - Futbol Cenneti - Toprak - Bjk4ever Pazartesi ve Carsamba saat 15:00 - Mute ile bilmeceler - Mute Carsamba saat 22:00 - Kartal magazin - Noumansizgirl Sali saat 20:30 - Istanbulda Kokorec - Gulcemal ve konuklari :D Sali saat 22:00 - Ferro ile soru cevap - Ferro1903 Cuma saat 17:45 - History of Karakartal - [19][bjk][03] Pazar ve Persembe saat 15:30 - Futbolcu analizi - Berkhan (ilk analiz c.ronaldo :D) Persembe 19:45 - Raptiye Rap Rap - Isaynkar kartal - x dream boy Pazartesi ,Persembe ve Cuma saat 12:30 - Soz taraftarda - Disappear Cumartesi saat 20:00 - Trend Moda - Aytek - Diesel Pazartesi saat 14:30 Nevzat Demir tesilerinden naklen -Futbolcularimizla reportaj - Ilhanmansiz Pazar saat 09:30 Altyapi programi - odin ve konuklari Viva Voleybol - Daha belli degil :D Sali saat 17:00 - Technology - Mute - odin Cuma saat 23:45 - Rock Hallelujah - Mute - Aytek - Blackbener Pazartesi ve Cuma saat 13:00 - Bjk Store forever - asgaroth Pazartesi saat 23:45 - Dunyadan futbol - bjk4ever - ugur meleke Persembe saat 22:30 - Slow tartisma - odin - [19][bjk][03] - bjkemre Pazar saat 10:15 - Forza Kartal - alen markaryan - samet aybaba - ilhanmansiz Carsamba saat 17:20 - Populer Bjk - Norton Sali saat 23:00 - Best Model (for man) - Juri de olmak isteyen ilk 4-5 kisiyi koyacaz bikere bunlari yazdim yazamadigm arkadaslardn ozur dilerim baska programlara da acigiz su anki bjk tv den daha cok izleniriz kesinlikle ... |
tşkk..ler iyi düşünmüşsün. güzel ve yaratıcı olmuş :D |
iste bunu izlerim ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Istanbulda Kokorec - Gulcemal ve konuklar hehehe :D :D Programı dolmabahçe sahilde cekerizboğaza karşı , reiting tavan yapar :D |
Alıntı:
|
kartal baba bu fikri uretti zaten kendisinden allah razi olsun ben sadece program ve sunuclari ayarladim :D |
Alıntı:
|
kartal baba ve blacknbener çok güzel düşünmüşsünüz dişi kartala da newariayı koyarız :D |
valla ne diyim siz begendiyseniz herkes begenir bu progrmalr acyip tutar en azından çinko adlı slak yarısmadna daha iyidir hepsi |
cinko yerine Mute nin bilmeceleri daha güzel be... Forza Besiktas TV |
norton sana da bi program ayarlariz |
muhahahahaa:D :D :D cok güzel programa benzio ya sonunda adam akilli bisi izleyebilcez bjktv de....herkesden allah razi olsun:D |
kanali sifreli yapin yanlizca üyeler izlesin :D:D:D:D |
bide bir hafta icinde en fazla mesaj atan uyemiz 1 bilet kazanacak inonudeki bir mac icin :D nasil ama :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
beyler replerinizi bekliyoruz :D hehhehe |
Alıntı:
|
way be beni de spiker yapmışlar:D sağolun,2 gün deler toplarım kanalı:D |
Futbolcularimizla reportaj - Ilhanmansiz hehehe iyi güzel de valla ben bu futbolcuları döverim...niye lan iyi oynamıyorsunuz ruh taşımıyorsunuz bi istikrarınız yok diye :D niye bu taraftarı böyle üzüp derbeder ediyorsunuz diye :D sanırım bunun için beni yazdınız buna anladım :D saol :D |
ilhan mansiz dov reyting kazaniriz icinden geldigi gibi davran :D bide newaria sana guvendik ve spiker ettik bizi mahcup etme:D |
Alıntı:
|
teşekkürler bener çok güzel olmuş:) |
rica ederiz arkdaslar hersey bjk tv için |
Futbol Cenneti - Toprak - Bjk4ever bu program saat kacta, kacirmak istemem:) |
süper olmuş helal bea işte bizim yaratıcılıgımız budur |
yorumlarınız için sagolun arkadaslar ins. devamı gelecek en kısa zamanda |
ben yokum emre :(:( ayıp yaaa :(:( ya sizin canınız saolsun :D |
Alıntı:
|
olur coch yapın benide emre |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim programım saat kaçta :D |
ben 17 haberlerini veremedim bgn yaa aksattım kanalı özür diliyorum yünetimden:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
daha yayinlara baslamadik newaria :D sen 19:03 haber bultenini sunacan bikere kacirmak diye bisey olmaz kovariz valla :D |
evet arkadaslar yayin akisini da sistemledim ama vakitlerde sorun olmamasina ozen gosterdim ama hatam varsa da ozur dilerim .. yayin akisini ilk msjdan gorebilirsiniz .... bu arada ferruh abi senin programin saat kacte bak memnunmusun :D |
Eline sağlık blackbener.. ;) |
Türkiye`de Saat: 20:20 . |