![]() |
rafet el roman:yüregimle seviyorum Seviyorum deli gibi ölümüne Yasiyorum acisini bile bile Sevabini günahini cekiyorum Yüregimle seviyorum Aman aman Allahim kac yil oldu Bu ask icimde yandi kül oldu Ya beni kavustur ya beni öldür Bu yürek artik aciyla doldu |
dertler derya olmuş ben de bir sandal,devrilip batmışım,boğulmuşum ben... |
ι'м α вιg вιg gιяℓ ιη α вιg вιg ωσяℓ∂ ιт'ѕ ησт α вιg вιg тнιηg ιƒ уσυ ℓєανє мє вυт ι ∂σ ∂σ ƒєєℓ тнαт ι тσσ тσσ ωιℓℓ мιѕѕ уσυ мυ¢н... |
barış manço - unutamadım gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni... |
gözlerin boşluga dalıp gider,sahipsiz bakısların benım olsun isterim,sırlarım acıdan ağlar orer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim,agladım senın için ilk defa elimde parcalanmıs bir hayat var aslındaa.... Baris Akarsu -- Gözlerin (Yalancı Yarim) |
hep degisiyo ama .... su anda Niran Ünsal - Gitme Gülüm bastan sona süper... |
Seni Benden Ne Bu Şehir Ayırır... Nede Ecel... Yüreğimi En Fazla Dil Yarası Acıtır... Bu Sevdaya Hangi Yaban Eller Gelir Uzanır... Kendine İyi Bak... Sana Birşey Olmasın... |
hatalar ardarda birbirini kowalar sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar tükenir yürekler bitmez bilmez acılar unutma her aşkın sonunda ayrılık war sewiorum a h belkıde son defa yürüorum bak yepyeni umutlarla tut ellerımı bedenımı sar bırakma AYRILIK OLMAZ SEN İSTEMEDİKTEN SONRA kapıl git sürüklen yepyeni rüzgarlara deli gönül uslanma esir ol duygulara yaşanmamıs farzet maziyi göm anılara bir cocuk gbı masum habersiz koş yarınlara sewıorum ah belkıde son sefa yürüorum bak yepyenı umutlarla tut elleımı bedenımı sar bırakma AYRILIK OLMAZ SEN ISTEMEDIKTEN SONRA ne olur bıtmesın yuregım dayanamaz bu kadar kolay deıl bole sewgı harcanamaz acılar son bulsada ayrlıklar unutulmaz bölesi bir AŞK SADECE YAŞANIR ANLATILMAZ... onur mete-bitmesin hayatımda sewdıgım bnı anlatan en ıı sarkı sanırım bu |
ben zaateenn heer acınıınn tiryakisii olmuşummm:D |
Alıntı:
muahahhahaha :D |
Türkiye`de Saat: 09:03 . |