![]() |
forumda en col kımı merak edıosunuz? arkadaslar forumda en cok kımı merak edıosunuz yorumlarınızı beklıorum.... ben kankam burak ı (ilhan mansızı) merak edıorum msn de konusuoruz ama yuzyuze tanısmak ısterdım |
ben odin ustayı merak ediyorum |
way be kımse kımseyı merak etmıomus:D bu kadar wurdumduymaz ınsanlarmısız da haberımız yokmus:D herkes bırbırıne sarkı armagan edıo soru soruo ama herkes bırbırını tanıo mu:D |
ben tthoht u merak ediyorum :D diger merak ettiklerim ztn msn mde mevcut |
Bende kimseyi merak etimiyorum benerin dediği gibi merak ettiklerime görusuyorum msn den |
ya aslinda herkezi biraz merak ediyor insan.. ya mesela attim newariayi burda cok iyi bir disi kartal olarak tanidik, macda nasil tezahurat yapiyor merak ediyorum..hehe... aslinda hepinizi macda görmek, ve canli sehretmek isterim eminimki cok eglencelidir...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
teşkkr ederim güzelkız..inş bi gün bende stadda kendimi tezahürat yaparken görcem;) |
Alıntı:
|
çocuk,luğumdan beri hayalimdi inönüde maç izlemek.2 kez geldim inönüye.sakarya ve sivas maçlarıydı bu yılki.gol göremedim ama o atmosferi ölene kadar tadacağım.bende toplu halde birgün maa gider miyiz onu merak ediyorum. |
Türkiye`de Saat: 12:08 . |