![]() |
forumda en col kımı merak edıosunuz? arkadaslar forumda en cok kımı merak edıosunuz yorumlarınızı beklıorum.... ben kankam burak ı (ilhan mansızı) merak edıorum msn de konusuoruz ama yuzyuze tanısmak ısterdım |
ben odin ustayı merak ediyorum |
way be kımse kımseyı merak etmıomus:D bu kadar wurdumduymaz ınsanlarmısız da haberımız yokmus:D herkes bırbırıne sarkı armagan edıo soru soruo ama herkes bırbırını tanıo mu:D |
ben tthoht u merak ediyorum :D diger merak ettiklerim ztn msn mde mevcut |
Bende kimseyi merak etimiyorum benerin dediği gibi merak ettiklerime görusuyorum msn den |
ya aslinda herkezi biraz merak ediyor insan.. ya mesela attim newariayi burda cok iyi bir disi kartal olarak tanidik, macda nasil tezahurat yapiyor merak ediyorum..hehe... aslinda hepinizi macda görmek, ve canli sehretmek isterim eminimki cok eglencelidir...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
teşkkr ederim güzelkız..inş bi gün bende stadda kendimi tezahürat yaparken görcem;) |
Alıntı:
|
çocuk,luğumdan beri hayalimdi inönüde maç izlemek.2 kez geldim inönüye.sakarya ve sivas maçlarıydı bu yılki.gol göremedim ama o atmosferi ölene kadar tadacağım.bende toplu halde birgün maa gider miyiz onu merak ediyorum. |
Alıntı:
tthoht u da ekledi beni saolsun.Simdilik bukadar beni merak edenler cekinmeden msn adresimi ekleyebilrler :D |
arkadaşlar fenerbahce macında hepberaber buluşalım nasıl olsa herkez gelecek |
ben en çok newaria Nuran ı merk ediorum tanışmak isterim :) Evet Fenerbahce maçında hep beraber olalım...Forumumuzun pankartının gölgesinde :) |
inşallah gelmek istiyorum sınavlara denk gelmezse. |
hiç görüşmediğimiz halde birbirimizi çok iyi tanıdığımıza inandığım Onur la tanışmak isterim bende:) Ayrıca tabi ki Meriç abiyle de:) |
bende aytekini çok merak ediorum baya ii anlaşıoruz kardeşimle:) |
Toprak isimli uyeyide merak ediyorum... |
ben en çok çamdibili özgürü yani mod özgürü ve odin abiyi merak ediyorum inşallah bir gün görüşmek nasip olur |
vallah hepinizi merak ediyom insallah bir besiktas macinda görüsürüs ben herhalde kayserispora karsi istanbula gelcem insallah eger istanbulda oynaniyorsa ozaman görüsrüs tanisiriz:) |
aytek ı merak edıorum |
Besiktasım_1903 yani özgürü çok merak ediyorum :D:D:D |
Alıntı:
sırf sen uyuz ol diye bu konuyu canlandırıyorm :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende herkesi çok merak ediyorum ama özellikle asgaroh ve newaria yı merak ediyorum haa bide muhammed zübeyri |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet bencede :D bende bi tek asgarothu merk ediom inş tanışcas :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
valla lahn amma üşümüştük :D hep senn yüznden ne varsa 3. katın köşesinde :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D moderatörlerim çok eğlenceli gözüküyorlar onlarla bide burakla tanışmak isterdim |
Türkiye`de Saat: 01:58 . |