![]() |
HAKKINIZI HELAL EDİN_!!! Değerli forum üyelerimiz_!!!Hepinizle Allaha şükür 3 seneye yakın arkadaşlığımız var.Bazı arkadaşlar geldi geçti.Yerine yenileri geldi.Hepside dünya üzerindeki en güzel insanlardı.Bu forumda bir aile kurduk bizimkisi ayrı ayrı yorum yapıp konu kapatmak değildi.Fikirlerimizi kendi aramızdada paylaşıp dostluk kardeşlik içerisinde bu ortamda bulunmaktı.Bu forumdaki herkese sonsuz teşekkürler burayı seçtikleri için... Konuyu açmamın asıl sebebi malüm her Türk erkeğinin kaçarı olmayan vazifesi VATAN BORCU askerlik.Bu ayın şubat devresinde askere gidiyorum.Gerçekten çok güzel şeyler paylaştık burada bi hatamız olduysa affınıza sığınıyorum.Kardeşlerim abilerim ablalarım kız kardeşlerim hepiniz HAKKINIZI HELAL edin_!!! Son cümlelerimi kurarken merak etmeyin bu bir veda değil benden çabuk kurtulamazsınız.Askerden sonra gene burdayım hatta orda hafta sonu izinlerinde dahi gireceğim yer burası:D Forumumuzu bu seviyelere getiren siz değerli forum üyelerine saygıyı bir borç bilir herkese ASKERDEN selam yolluyorum:D:D:D SAYGILARIMLA BeRkHaN... |
Sen de mi abi yaa başaka gidicek olan varsa yazsın bakk kapanıo.. :D:D Sen nereye düştün bi yazın yaa böle veda eder gibi.. :D |
eyw kardes hayırlı tezkerekler EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER!! |
vay be ne iş sende mi askere gidiyorsun Berkhan....valla kardeş sen nışanlıydın da sanırım yanlış hatırlamıyorsam...kafana hiçbişeyi takma aslanlar gibi git gel.....şimdiden hayırlı teskereler..... |
bizden yana hakkımız helal. hayırlı teskereler diliyorum sana. nereye gideceksin? :) |
Orda bizi en iyi şekilde temsil et abi.. :D |
Eğirdir/ISPARTA Komando çavuş talimgahı... |
helal olsun abi özletcen kendini :) insallah askerin iyi gecer |
hayırlı teskereler berkhan abi bende askere gidiyorum |
hayırlı tezkereler ... özletcksin kendini.. güle güle git :) |
Alıntı:
kardeşim benim çok şanslısın ya bende orda yaptım usta birliğimdi orası 12 ay ordaydım aklın varsa gönüllü komando değilim de refüze ol yoksa işin çok zor |
Alıntı:
aqa karıştırdın sanırım neyse saolasınız arkadaslar hepinize aslanlar gibi değil KARTALLAR GİBİ GİDECEĞİM KARTALLAR GİBİ GELECEĞİM...:D |
Kardeşim Allah Yardımcın Olsun Hayırlı Teskereler Aralık gibi Yanında olurum Sakın bana Torun Muamelesi yapma Herkezi Beşiktaşlı yap Gelince bende herkezi Maça götüreyim En büyük Asker bizim Asker BerkhaNN... |
Helal olsun kardeşim emın ol yokluğun forumda fazlasıyla hissedilecek sen oralarda kendine iyi bak kartalbabayla sağlıklı bir sekılde gidin gelin insallah |
........HELAL........ .......OLSUN....... |
Alıntı:
|
güle güle git berkhan kardeşim özleyecez seni forumda yokluğun hissedilecek |
Allah yardımcın olsun berkhan.. |
Alıntı:
|
en buyuk asker bızım asker :D |
çok duygusal bi konuşma yapmışsın,şimdiden hayırlı teskereler.. |
Seni Ozleyecez Berkhan ama mutlu ol VATAN BORCU bu,gerci sensiz lincolnu izlemenin bi anlami olmayacak ama mail atacam sana emin ol C.Ronaldo nun son haberleri :D saka saka hehehe .... Insallah sampiyon oldugumuzda maili ben sana atarim bu yuku uzerime aliyorum:) |
Alıntı:
tmm aqa senden mail bekliyeceğim askerde bak bi atmassan kosavaya gelir tatbikat yaparım sizin evde:D:D:D |
Hayırlı Teskereler |
en büyük asker bizim askerr..... berkhan hayırlı tezkereler ex .........:) msnden bile helalleştik ama hala inanamıyorum gidecek olmana garip valla:) allaha emanetsin.....sarı fırtınaaa |
hayırlı tezkereler bızden yana hakkımız helal olsun berkhan |
hayırlı tezkereler dostum. hayırlısıyla bizde nisanda yolcuyuz. o yüzden çok alışmamam lazım buraya :) |
Kanka şimdiden hayırlı teskereler sana . Çabuk git gel bize lazımsın . |
Hayirli teskereler kardesim... |
güle güle git abi hayırlı teskereler. Allah bizede nasip eder inşallah. |
hayırlı tezkereleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! !!!!!!!! çabucak bitirip gelin askerliği...özletmeyin kendinizi:) |
Kankam Benim... Seni Çok Özlicem... Duygulandırdın Beni Bu Yazıyla... Kendine Dikkat Et Ulan Bisey Olursa Sana Bozuşuruz Bak :( |
Herkez Vatani görevini yapmaya gidiyor Hayırlı teskereler Berkhan hakkımız varsa Helal olsun sende helal et hakkını |
Alıntı:
Kankam Allahın izniyle sağsalim döneceğim.Herkese çok teşekkürler bu günümüze gelene kadar.Bu arada Nehir abla ne demek benim hakkım yoktur ama sizin vardır benden yana hakkınız varsa bile sonuna kadar helal olsun.Herkese çok teşekkürler... |
her ne kadar tanımasamda hayırlı tezkereler. Allah'a emanet ol |
Alıntı:
olm turk askerinin sozu burda gecmez :D saka saka gel istedigin tatbikati yaptir bea :D:) |
helal olsun İnşallah hayırlısıyla bitirirsin. |
güle güle kardeşim varsa hakkımız helal olsun özlices seni... şimdiden hayırlı teskereler..En büyük asker kartal asker :D |
hayırlı tezkereler ... |
herkese çok teşekkür ederim sizleri unutmak çok zor hepinizi ayrı ayrı özliyeceğim pideci özgür kankalarım saysam forum yetmez onlar biliyorlar kendilerini:D sonra mehtap nuran elif... yönetici arkadaslar gürcan onur meriç ferruh ÖDÜL abim bülent abim herkesi çok seviyorum burdan ayrılmak çok kötü ya:( |
Türkiye`de Saat: 18:29 . |