![]() |
hayırlı tezkereleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!! !!!!!!!! çabucak bitirip gelin askerliği...özletmeyin kendinizi:) |
Kankam Benim... Seni Çok Özlicem... Duygulandırdın Beni Bu Yazıyla... Kendine Dikkat Et Ulan Bisey Olursa Sana Bozuşuruz Bak :( |
Herkez Vatani görevini yapmaya gidiyor Hayırlı teskereler Berkhan hakkımız varsa Helal olsun sende helal et hakkını |
Alıntı:
Kankam Allahın izniyle sağsalim döneceğim.Herkese çok teşekkürler bu günümüze gelene kadar.Bu arada Nehir abla ne demek benim hakkım yoktur ama sizin vardır benden yana hakkınız varsa bile sonuna kadar helal olsun.Herkese çok teşekkürler... |
her ne kadar tanımasamda hayırlı tezkereler. Allah'a emanet ol |
Alıntı:
olm turk askerinin sozu burda gecmez :D saka saka gel istedigin tatbikati yaptir bea :D:) |
helal olsun İnşallah hayırlısıyla bitirirsin. |
güle güle kardeşim varsa hakkımız helal olsun özlices seni... şimdiden hayırlı teskereler..En büyük asker kartal asker :D |
hayırlı tezkereler ... |
herkese çok teşekkür ederim sizleri unutmak çok zor hepinizi ayrı ayrı özliyeceğim pideci özgür kankalarım saysam forum yetmez onlar biliyorlar kendilerini:D sonra mehtap nuran elif... yönetici arkadaslar gürcan onur meriç ferruh ÖDÜL abim bülent abim herkesi çok seviyorum burdan ayrılmak çok kötü ya:( |
Türkiye`de Saat: 14:46 . |