![]() |
özgür demirel:-) ben sevgi, özgür nerelerdesin??? SENI COK SEVIYORUM HALA... lütfen mesajimi al:( :( |
Kafan Mı İyi :D |
yolunu mu kaybettin güzelim sen :D |
Alıntı:
|
Kayıp İlanı Verme Forumu Mu Yav Burası..(Forumdan Biri Olsa Hadi Neyse Forumdan Biri Çıkarsa Lafımı Geri Alırım Ayrıca) Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Sevgi Boşver ;) |
hayırdır sevgicim...nerde bu özgür...neden bizim forumumuzda arıyosun sesleniyosun...açıklama bekliyo kamuoyu ona göre |
bu forumun sahibymiş sanırım :( öyle yazdı |
Valla ben deilim :D |
Alıntı:
|
Özel mesaj atmıstır yaw veda sendeki soruların enteresanlıgı da beni oldurcek :D |
bama özel pm atmış :D :D bu özguru tanıomusun bu sitenn sahibi die :D :D yoksa nerden bilim ben |
ah be güzelim..bnce sen yanlış yerde arıyosun onu :( |
Nerde araması gerekiyodu veda? |
burası yanlış yer nerde araması gerektiğini bilmiyorum ama burası doğru yer değil diye düşünüyorum....ilk böle düşünmedim ama buranın özgür die bi sahibi yok hiçte olmadı ..yani sevgi yanlış adreste anladın mı :p |
Kimse ciksin bu ozgur kiz ta onu aramak icin foruma uye olup ilk mesajini onu aramak icin acmis |
mert sahibi diyo yaa....özgür die kaç üye var ki bunlardan biri sahibi olsun :s |
benmiyim acaba,kendimden şüphelendim:D:D |
Alıntı:
|
ben bırakıyorum artık bu işleri,uzun süre yokum:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
onada iletirim merka etme :D sadece sana 1 hafta verim tatil yap gel yoksa :D |
1 hafta çok az,1 ay yapalım biz şunu:D |
oldu hiç gelme :( |
o ihtimal de var tabiki:) |
Alıntı:
sana gıcık oldugnu kac kez söyledim |
nasıl yani meriç :s |
neyse ben tanımıyorum özgürü diyerekten kapatayım konuyu en iyisi:D |
ban lıcakmısın beni meriç |
yok yok rahat ol sen:) |
yaa kızım burası futbol yerı.burda tek buyuk ask sanlı besıktas anladın sen onu yazmayın suraya bol cıddıyetsız seyler yavv. |
sevgi bütün forumlardan üyelik alıp 1 msj atıyo galiba. özgür bak eğer burdasan duy şunun sesini yanlış yoldasın sevgi özgür'ü böle bulmazsın :D:D:D |
bnde diom da ..işte anlamıyo D:D:D: |
evet bu siteyi o acmis diyordu gecen sene hatta msnindede yaziyordu besiktasforum.net acilmistir diye özgürün msn i oezguer@bilkent.net taniyan varsa... ama msn e hic gelmiyor:-( |
cnm bu seni terk mi etti ne oldugunu bi bilmesk yardım cı olcaz ama |
Alıntı:
|
yoo merak ettim yazık kıza kandırılmısss |
birkaç zamandır yoktum, forum ne hale gelmiş yaw...:D neyse sevgi bana bakma takılıyorum, yaptığını ben de destekliyorum, umarım amacına ulaşırsın ama işin biraz zor...:( |
ilginç bi mesaj |
Türkiye`de Saat: 23:14 . |