![]() |
***kızlar genelde niçin ağlar?*** http://www.forumta.com/images/smilies/confused.gif bizleri bazı konularda inanırmak için mi? http://www.forumta.com/images/smilies/confused.gif gerçekten haklı oldukları için mi? http://www.forumta.com/images/smilies/confused.gif çaresiz kaldıkları için mi? http://www.forumta.com/images/smilies/confused.gif sizce ne olabilir? |
ete çoka herşeye:D |
bana göre saçmalayıp sıkıştıkları zaman ağlarlar çözüm bilirler kendilerince :) |
Kızlar erkeklere göre daha hassas bir yapıya sahipler. Boş yere ağlayacaklarını düşünmüyorum, erkeklerinde bizim kadar hassas olmadıklarından dolayı neden ağladığımızı anlayabileceklerini sanmıyorum :D:D Yeri geldiğinde timsah gözyaşı da dökebilirler buda gerekir zaten:D ama istisna olarak görüyorum bu durumları. Hassas olmalarına veriyorum ben çok çabuk ağlamalarını...:) (Dipnot : Pek ağlayan biri değilim :D ) |
Alıntı:
gerçi azen ağlamak işe yarar sanırsam ama yinede çok sulu gözlü olup ağlamak ii değil ağlamayarakta hedeflerine ulaşabilirsin :) |
Ama gerçekten çok hassas insanlar var ellerinde değil hemen ağlıyorlar. |
tabiii ama yapı meselesi bidee sen ağlarmısın hemen en ufak şeyde bile |
Yok hayır ağlayamam genelde soğuk kanlıyım biraz. Benim ağlama durumlarım farklı şeyler içindir :) |
:) anladım ben ağlamayı sevmem pek yaa sulu gözlü olanlarıda sevmem :):) |
sigara içmeme sinir olur bırakıp tekrar başladığım için ağlar |
:D:D |
canı neye sıkıldıysa ona ağlarlar |
Çok kolay ağlarım ama insan içinde diil,yalnız başıma |
ağlamayı arkasına sığınacak bi kalkan olarak gördükleri için. göz yaşları kadınların kalkanlarıdır! |
Alıntı:
nokta .. :D |
Alıntı:
|
:D:D |
Bu sadece sizin görüşünüz. Ben ilk mesajımda belirttim, bayanlar erkeklerden daha duygusal ve hassastır. Zaten erkeklerden niye ağladığımızı anlamalarını beklemek aptallık olur. Nokta kaygısına lüzum yok:D:D |
Alıntı:
|
taylan abi misilleme yapsana :D |
Burda konuları ben kapatırım :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet kalkanlarımı kullanıyorum gülüyorum :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sosyal mesaj vermek bizim işimiz :D Burak sağdan soldan yukardan hadi canım göreyim seni :D:D |
Kucuk bir erkek cocuk annesine sordu "Nicin agliyorsun?". "Cunki ben kadinim" diye cevapladi annesi. "Anlamadim!" dedi cocuk. Annesi cocugu kucaklayip "Ve hic bir zaman anlayamayacaksin!" dedi. Babasina "Baba, annem nicin agliyor?" diye sordu. Babanin cevabi "Butun kadinlar sebebsizaglayabilen yapidadir" diye cevapladi. Kucuk oglan buyudu, yetiskin adam oldu, hala kadinlarin nicin agladiklarini kesfedemedi. Nihayet oldukten sonra cennete gittiginde Allah'a sordu. "Allahim!" dedi "Kadinlar nicin bu kadar kolay aglayabiliyorlar?" Allah dediki... "Ben kadinlari ozel yarattim!... Tum yasamin agirligini tasiyabilecek kuvvette olmasina ragmen baskalarina teselli verecek kadar yumusak omuzlar, Dogumun acisina oldugu kadar dogurduklari evlatlarinin nankorlugune dayanabilecek ic kuvvetini verdim. Baskalarinin kuvvetinin kalmadiginda devam edecek azmi, ailesinin hastaliginda yorgunluga papuc biraktirmayacak kudreti verdim. Her turlu sart altinda, ve hatta annelerini cok kotu incitselerde, cocuklarini sevmek duygusalligini verdim. Bu duygusallik her yastaki cocuklarinin yaralarini sarmalarina, sorunlarini dinleyip paylasmalarina yardim ediyor. Kocalarini tum kusurlariyla sevmek kuvvetini verdim. Erkegin kaburgasindan onlari erkegin kalbini korumalari icin yarattim. Onlara iyi bir kocanin esini asla incitmeyecegini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranislarda bulunacagini anlayacak duyarli bir zeka verdim. Tek zayiflik olarak kadinlara birer goz yasi verdim. Tamamen kendilerinin sahip olduklari, ihtiyaclari oldugunda kullanmak uzere... Insanlik icin bir gozyasi..." diye cevapladi. |
heeyytt jasmin helal :D |
Alıntı:
güzel.. |
Alıntı:
|
yasemin naaptın sen yaw? :) |
neyse taylan abi hikayeden sonra ne sölesek boş :) |
eee öyle ama noktayı ben koydum kapatın :D |
alenan milletin ortasında ağlamam duygusalımdır ama herşeyede ağlamam ne bileyim canım bazen gece yatarken duygulanıp gözümden iki yaş damla aktığınıda bilirim hiç sebepsiz |
kızlar ne zaman istesen ağlayan bir yaratıktır:D |
Alıntı:
|
biraz daha devam ederseniz yazışmaya ağlıcam şimdi. tüm yazdıklarını okudum.:))) duygu yüklüyüm şuan. |
istedıkleri ve yaptırmadıkları şeyleri salak erkeklere yaptırmak için ağlarlar... |
genelde her boş konuda ağlıyorlar:D |
Türkiye`de Saat: 13:09 . |