![]() |
hehhe yok yaa hepsini belli süreler lee alıyomm sıkılıncaa geri veriyommm çok severimm hayvanlarııı evdee bütün günümüü onlarla geçiririmm :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
efet hepsii güsellll :D:D |
Alıntı:
|
heheheh vallaa hariçç olsunn bariii bütün canlı ve yaratıklarrın ii tarafı vardır :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne çabuk unutuldun be azize :) vefasız bunlar vefasız. seni konuşçaklarına muhabbet ediolar :D |
kalbimizdesin azize :D |
Bırakın artık hayvan bu dünya da rahat edemedi, yattığı yerde rahat etsin :D:D |
tekrar Allah rahmet eylesn :D |
Alıntı:
|
hadi bi karınca duası felan okuyalım hayvancağıza :D |
...... amin :D:D okudukk allah günahlarını affetsin :D |
Amiinn..:D Öldüreninkileri de affettsin.. :D:D |
rüyama girdi böcek valla :(:(:( |
Alıntı:
adiler caniler .....:girlshit: nasıl öldürdün onur anlatsana yaa:( |
Allah rahmet eylesin ne dielim :D |
dostlar saolsun :D |
yeni görevler seni bekliyo onur abi :D |
onur 2 tane sivrisinek var. 50000$ şimdi 50000$ işi bitirince ;) :D |
:D:D |
onur sen onlara uyma :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw kiralık böcek katili varmış burada yaw:Donur sana zahmet bizim evde de arada karşıma çıkıyor bu veletler, işlerini bitiriver, para sorun değil:D... |
banada yardımcı olur musun :D annem evde olmadığından evde azdı bunlar temizlikte olmayınca:D para hiç ama hiç sorun değil :D kefil falanda getirim istersen |
ben para için çalışmam mustafa :D önmli olan duygulardır :D off iice psikopata baaaladık taylan kapıalım bu konuyu :D |
Ben böcekle transa geçtim. Ölümünün üzerinden ticaret yapılmasından pek memnun değil, haberiniz olsun:D:D |
Alıntı:
|
valla saksıyı balkona attım tırstım :D |
yalnız sineği yakalayıp kanatlarını kopardıktan sonra öylece savunmasız beklerken kibritle onu yakmak kadar zevkli başaka bişey gösterin bana...:D |
Rahmetliyle benim aramda ben uyarayımda, gerisini siz düşünün:D |
sana uğraması daha kolay :D bizide ip den tespit eder artık :D |
Alıntı:
|
yanarak ölmek kötü bi ölüm şekli. yapamam başka bi canlıyada |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:08 . |