![]() |
Alıntı:
|
en tiksindiğim hayvandır, allah bilir nerelere konduktan sonra ağzımıza konuyor:Dmüstehak bunlara:D... |
Hmm sinek risalesini oku ozaman mümkünse :) |
abi ağzımıza girmesi iyi ya başka yerlere girse:D |
The_Black_One´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif sana uğraması daha kolay :D bizide ip den tespit eder artık :D puhahahhhahha :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ulan bi böcek öldrdüm herkese sabhtan beri makara konusu oldu günahı benden çıktı artık :D |
Herneyse ben bu konudan çıkıyorum, rahmetli çok kızgın aracı maracı dinlemez size yapçaklarını bana da uygular :D:D (Buarada bir tiyo çok Amerikan korku filmi izlemiş, ordaki tüm işkenceleri biliyor yandınız :D:D ) |
Alıntı:
Yüce Rabbimiz bu böceklere her türlü kolaylığı her türlü yolu göstermiştir:D |
Alıntı:
|
varmıdır leyn yoksa, sakata gelmeyelim bu kadar konuştuktan sonra:D... |
yatarken herkes yatağının 4 köşesine böcek zehiri koysun, batıl inanç hesabı :D bide off sineksavar sürün :D |
Kutsal suyu da unutmamak lazım:D:D |
Yüce RAbbimiz herşeyin en iyisini yaratmıştır:D ytarken dikkatli ol abi tüm önlemleri al:D |
bana bişi olmaz böcekler mimledi uğramazlar artıkın bana :D |
abdestsiz yatmayın :D |
onur sabah bi kalkçan sivrisinekler delikdeşik etmiş seni :D |
banlandın desene:D |
korkmayaın, izlediğim bir belgeselde, insanoğlunun gece uyku sırasında sayısız haşere yuttuğu kanıtlanmıştır:Daslında tadına aşinayız:D... |
Alıntı:
|
benim dememle yemicekse tövbe ama akrabalarının öcünü alırlar bence :D |
valla bnen de bu haşerelerin yitirdiklerine çok bağlı olduklarını bilirim, işin kötü onur, sakata gelmessin inşallah:D... |
kafadanbacaklılar aşireti :D:D |
acaba diğerlerine haberi kim verdi :D |
bunlar 2 haşere gezer emre, birisi ölür, diğeri aşirete ispiyonlar...:D |
seveni olsa namazını kıldırdık kimse gelmedi onların trftan :D kimsesizdi belkide garibim :D |
:D:D belki vardır nerden biliyosun akşam olacakları düşün sen :D ağzından burnundan falan girmeyi denemesinler:D |
ben sana senaryoyu yazayım : örümcekler seni ağlarıyla tavana asçaklar başaşşağı, sonra sivrisinekler taaruza geçicek, ondan sonra karıncalar üstünde yürüyüp ıssırmaya başlıcak, en sonda öldürdüğün böceğin sülalesi bitirici darbeyi vurcak :D nıhahahahahaha :D |
onur bu kadar laftan sonra artık görürsün şöle şanına layık bir tarantula kabusu...:D |
valla merfumla sabahtan beri geçtiğin şeyin haddi hesabı yok bana gelen sanada gelir taylan :D sen demedin mi öldür die :D:D: |
tarantula muhabbeti de oldu merk etme mustafa birnn tarantulası varmış onuda öldürüodum az daha :D |
sana yapacaklarını yaparken yorulurlar benim +1 günüm daha var :D |
:D:D iyi yazıosun vallaha |
ilk sivri soktu vatana millete hyrlı olsun :D |
devamı var sen merak etme:D |
dın dın dın dın dın dın dın (jaws gerilim sahnesi müzüüü) :D hayırlı olsun |
yoksa super mod onur'u kötü bir son mu bekliyordu? onur bu zor durumda ne yapacaktı? hepsi haftaya böceklerin lanetinde :D |
hakikaten bundan iyi bir senaryo başlangıcı olur:D... bu konu devam etsin, türk sinemasında devrim yaratacak bir film çıkacak ortaya...:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:54 . |