![]() |
ajdarrrrrrrrrrrrrrrr! ARKADAŞLAR AJDARI ÇOK HOŞ BI HATUNLA GÖRDÜM TAKSİMDE NE DÜŞÜNUOSUNZ YANNDA HOŞ HATUN OLMAYANLAR:d:d:d:d:d:d:d:d |
hay o kızın aklına :D |
walla ccok cddyım cok hoş bı hatundu boylu poslu kumral uzun saçlı bn de şaşrdm valla:D:D |
:D:D allah akıl versin ne diyelim ajdarın sevgilisi olmakta yürek ister:D |
Konu Başlık Çok Çekici Be :D |
youtube daki gibi çekiyor googleda youtube yazıyorum ajdar geliyor 2. olarak :D:D |
:D:D |
Ajdarın Çikita Muz Videosu Rekora Koşuyordu Zaten İzlenme Rekoruna Valla :) |
adam yazmış videoyu ekleyen buraya reklam alınır falan diye:D:D |
Verelim Besiktasforum.net :D |
:D:D yok abi adımız kirlenir ya allah korusun de:D |
Ne Kirlenecek Ajdar SüperStar Abicim Kabullenelim Bunu Artık :D |
o başka bir tür star ama :D hadi nese |
yaaa o adam nasıl okumuş ya sonradan bi hastalık geçirdi sanırsam adam bildiğin bi zır deli :D:D:D ya o kızında bi sorunu var sanırsam yanında olduğuna göre :D:D:D |
Alıntı:
|
herşey para dır kesin o kız için ama ajdardada para var mıdır ki?:D |
abi ne var kız kıza dolaşıyorlar işte :D:D |
böyle saçma konular açmayalım lütfen ..bizene adamın özel hayatından magazin forumumu burası.. |
akrabası filandır onun :D |
Alıntı:
|
ne alaka ya gece gece açtık işte saçmalamak serbest dediler bana bnmde cnm sıklıodu hemende tepki sankine dedik hıh |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum |
Çocuk çok kötü birşey dememiş onun üzerine de biraz sert gidilmemiş mi???Magazin içerikli olduğu için yazmış bunu, iyi niyetliliğinden en son şüphelenilecek kişilerden biridir Burak bu kadar sert olmaya gerek yok... |
forumda kimsenin iyi niyetinden şüphem yok ama uyarılması gerekenler olursa bunun için yöneticiler var |
Evet uyarma gafletine düşmemesi gerekirdi.Burak Zeynep'in yeni bir üye olduğunu dikkate almamakla yanlışlık yapmış ama onun da yaşını dikkate almak lazım ;) Herneyse Ajdar' a kaldığı yerden devam etsin arkadaşlar:) |
ajdar be sende kız bulduysan artık bu ülkede kimse boş kalmaz:D |
burakıma laf yok, ben onun kulaklarını çekerim:D... |
:D:D buzdolabı konusu görmeden konuşmuş herhalde:D:D |
Alıntı:
|
sus leyn :D:D hem suçlu hem güçlü |
noldu be burakım, kim üzdü seni... |
Alıntı:
|
:D:D burak ağır ol:D |
pardon abi zafer sarhoşluğu diyelim :D |
içtin mi leyn sen:D maç zaferi diye bi iki kadeh yuvarlayıp gelmiş:D |
Alıntı:
abi bu zibidi de para da yoktur....kiz amma safmis bizim hiperstar kandirmistir onu nane nane diye diye |
Türkiye`de Saat: 12:43 . |