![]() |
Neden beşiktaş??? Neden bu takıma gonul verdınız? neden bu takımı desteklıyorsunuz? yorumlarınızı beklıyorum.. |
nedensizde sevilir... |
Alıntı:
|
Beşiktaşlı olmayı hiç bir Beşiktaşlı sadece ailemden yada doğuştan diye açıklamaz.Öyle olsa bile,sorgular Beşiktaşlı."Neden Beşiktaşlıyım?"diye.Kimi kartalından der,kimi tarihinden,kimi duruşundan,kimi siyahından beyazından.Bu soruya ne cevap verilirse verilsin,Beşiktaşlılık bir felsefedir,bir kültürdür.Onun için değilmidir;Beşiktaşlıların yüreğini hafife alanların hep duvara çarpması;Etrafınızdaki başka takımın taraftarlarına sorun bakalım;sizin onların takımını tutmanızı isterlermi?Tamamına yakını sevinçten havalara uçar.Peki siz kaçının Beşiktaşlı olmasını istersiniz?Biliyorum çok azınız.İşte bu felsefe,bu kültür,Beşiktaşıda Beşiktaşlıyıda ayrıcalıklı kılmıştır.Biz Beşiktaşlılık duruşundan asla ayrılmayacak,Beşiktaş felsefe ve kültürüne ne pahasına olursa olsun bağlı kalacağız.Biz sevinmek için sevmedik.Beşiktaşı diğerlerinden ayıran bir özellikte bu değilmi;Gelin arkadaşlar bu zor günlerde daha çok haykıralım,daha çok kulübümüze sahip çıkalım.Beşiktaşlılığın ne demek olduğunu dosta,düşmana bir kez daha gösterelim KENDİMDEN ÖNCE BEŞİKTAŞ |
benım goruşuımde aynı sayılır ama delıkanlı adam renklı takım tutmaz bu bır,her zorluga her acıya her kedere ragmen ezıklerı heryerde herzaman madara ettıgı ıcın:Dbuda ıkı |
Alıntı:
|
Tek AŞk BeŞİktaŞk ÇÜnkÜ |
beşiktaşı sevmek için neden mi gerekir söliyim ozaman türküyenin en büyük kulübü 103 yıllık tarihinde bir leke bile yok herzaman şerefli herzaman dik herzaman haksızlığa karşı dün yanın en büyük taraftarına sahip işte bu beşiktaşın sevilmesi için yetecek milyonlarca sebebten bi kaçı ama beşiktaşı sevmek için bi neden gerekmez biz beşiktaşı nedensiz ne olursa olsun seviyoruz |
.
|
babam sagolsun |
Beşiktaşlı olmak var olan düzene karsı bir isyandır...Beşiktaşlı olmak her seyi oldugu gibi kabul etmek değildir ...Beşiktaşlı olmak demek Atatürk ün ve şehitlerimizin olusturdugu Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet devam etmesi için gerekli olan temel taşın bir parcası olmak demektir..Beşiktaşlı olmak yaratıcı olmaktır .BEŞİKTAŞLI OLMAK DEMEK AYRICALIKTIR.Bu yüzden Beşiktaşlıyım... |
BEŞİKTAŞLILIK anlatılamaz sadece yaşanır... |
Siyah asaletin rengidir Beyaz ise güvenirliğin rengidir Her insanda asil ve güvenilir bir hayatı amaçlar işte hayatı temsilde BEŞİKTAŞTIR... BUYUZDEN KAREKTER SAHİBİ KALİTELİ İNSANLAR SİYAHTIR BEYAZDIR BEŞİKTAŞTIR |
Neden Beşiktaş, Gözümü açtım siyah beyazı tanıdım Her aşktan vazgeçtim beşktaştan vazgeçemedim Benim beşiktaşlılığım doğustan değil. Irsi babamın babasından kalma (daha öncede olabilir bilemiyorum) Yani nedensiz istem dışı seviyorum beşiktaşı ve ben onu sevinmek için sevmedim |
cunku basarı ıcın takım tutmam,cunku para ıcın takım tutmam ,cunku delıkanlı adam renklı tutmaz daha sayıyım mı |
besiktASK anlatilmaz yasanir;) |
Alayina İsyan ÖlÜmÜne BeŞİktaŞŞŞŞ |
kısacası ^^BeŞiKtAş lı OlUnMaZ BeŞiKtAşLı doğur^^onun için bende aşktır. |
Beşiktaş yoksa nefes almak niye |
nedenini hiç bilemedimki ben bir gün öğrenirsem sölerim |
Nedenı yok tarifide yok karşılıgıda yok bi sebep aramaya da gerek yok icimizden gelen baska bi duygu bi klupten cok öte bişey.. anne baba kardeş sevgili sevdasıda diiil...kupa da diil para da diil orda gidip icini bosaltmakda diil sadece ilkeli değerli oldugu dürüst oldugu icin erkek adam renkli takım tutmadı ıcın ( o renklere en buyuk anlamı katan Beşiktaş dır )veya kartalı amblemı vs onlar icin sevdigimiz,sectigimiz bişide diil icden gelen bi duygu ask diolar herhalde bizde BEŞİKTAŞK uLan dioruz o işde !!! kurucularımız Allah razı olsun hepsinden rahmetle analım abilerimizi buyuklerimizi baskanlarımızı onların felsefesini bilmiyoduk bicogumuz severken ama ogrendikce BEŞİKTASK ımıza daha cok baglandık daha cok anladık klupden ote oldugumuzu bi felsefe oldumuzu BEŞİKTAŞ lılıgın bi yasam oldugunu bunun ıcın once o ıcden gelen duygu sonra gurur onur şeref haysiyet durustluk adamlık efendılık mutevazilik halktan biri olmak Kartal gibi olmak herkesin bildigi bir ask herkesin attıgı bir imza herkes gibi diiliz biz belki biraz serseri belki biraz deliyiz biz bize kimseden zarar gelmez maksat Kartalımıza yanlıs olmasın artık her sozum ona ask her dilde sakız biz birbimize her asıkdan daha da yakınız daha da baglıyız belki ayrı şehirlerdeyiz ama hergun mabedde bulusuruz biz bu askı ancak biz biliriz ..... !! Farklı Boyutların Tanrısı BeşiktaşK !! |
nasıl anlatmalı nasıl ifade etmeli insan bilemiorum,yada içinden geldiği gibi anlatmaya kalksa sizlere zorluk çıkarmış olmazmı??olur çünkü inanın bunun tarifi yok,belli ölçeklerle bi araya gelmio ki bu aşk tarif edesin,belki bi çocuğun annesinden emdiği ilk sütün tadı gibi,belki en sewdiğin insanı kaybettiğin andaki acı,belki ilk karneni pek iyilerle dolu gördüğün an,belki dünya ewine attığım ilk adımdaki heyecan,belkide;belki hiç bi zamana sığmayan bi an... |
Alıntı:
|
Bana Gore Besiktaslilik ; Karda Yuruyupde Izini Belli Etmemek Kadar Esrarengiz, ÇÖlde Su Bulmus İnsan Kadar Şansli, Uzayda YaŞanilicak 1 Gezegen BulmuŞ Astronot Kadar Sewincli, 3 Sinawdan Ust Uste 0 Almis Ogrencinin Karnesine 5 Gelmesi Kadar Mutluluk Werici, ÖlmÜŞ Yakinini 1 Kez Daha Canli Sekilde Gormek İsteyen Şahis Gibi Umut Dolu, Ezikbahce Takimi Taraftari Olan Okul Mudurunu Dowmek Kadar Gurur Werici, Bİr Duygudur!(bunlar Sadece Anlatabildiklerim Anlatamadiklarim Ise Sadece Yasanilir ) |
alayına isyan küçükken babam beşiktaşlısın olum deyip duruyodu.bende o zamanlar besiktasın ne oldugunu bilmiyodum.10 yasıma geldigimde amcam basladı hadi olum fenerbahce de diye.yaw dilim dönmüyo amcam ne üsteliyon kalbimden gelmiyo demiştim.11 yasında artık biliyodum neyin ne oldugunu.bu sefer dayım cıktı karsıma çıktı olum cimbomlu ol sana bisiklet alım,forma alim diye kandırmaya calıstı.bende basladım yazmaya amcam istedi fenerli olayım dayım istedi cimbomlu olayım alayına isyan besiktaşlıyım dayımın amcamın a..q not___:biraz salladım haberiniz ola:D |
alayına isyan küçükken babam beşiktaşlısın olum deyip duruyodu.bende o zamanlar besiktasın ne oldugunu bilmiyodum.10 yasıma geldigimde amcam basladı hadi olum fenerbahce de diye.yaw dilim dönmüyo amcam ne üsteliyon kalbimden gelmiyo demiştim.11 yasında artık biliyodum neyin ne oldugunu.bu sefer dayım cıktı karsıma çıktı olum cimbomlu ol sana bisiklet alım,forma alim diye kandırmaya calıstı.bende basladım yazmaya amcam istedi fenerli olayım dayım istedi cimbomlu olayım alayına isyan besiktaşlıyım dayımın amcamın a..q not___:biraz salladım haberiniz ola:D |
bence hepsini sallmışsın ben bunu biliodum genede sağol naim:) |
açıkcası benim beşiktaş aşkım ilk önce dayımdan gelio harbiden:) daha sonra birinin baskısı değilde renk konusu kafama takıldı.küçüktüm ama merak ettim renklerin anlamlarını öğrendim.benim için yaşam ve ölüm en önemli ikiş şeydir.bu iki varlığıda beşiktaşımın şanlı renklerinde buldum bağlandım.diğerleri gibi sarıya,kırmızıya,laciverte değil yaşamla ölüm arasındaki ince çizgiye sığmış milyonlarca gönüle bağlandım...beşiktaşa ve beşiktaş taraftarlarına... |
doğup buyudugum semt, syh byz , boğaz manzarası , hasbi de balık , tarihi , akaretleri , kazanı , ve tarifini izah edemiyeceğim sevgisiyle şimdi ve sonsuza dek sadece beşiktaş.. |
beşiktaşlıyım Çünkü Aşığım..... |
vallaa bİlmiyorum kendimi bİldim biLeli Besiktas ben babamla bile kavga ettim bjk iÇin deplasmana izin vermedi die 4 gün kOnusmadık ama Sonunda gittim.Bilmiyom nası bi sevgi bu Tarifi yok |
bana beşiktaş sevgisi babamdan miras kaldı allah rahmet eylesin |
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı dogulur beşiktaşlı olmayanlar ----- |
Birde baktım ne göreyim. Beşiktaşlıyım.. |
kucuk ken tarih okumayi seven biriydim tarih okurken de en cok ilgi alanim takimlar tarihini incelemek... kendimi bildim bileli besiktasli yim hele besiktasimizin tarihini okuduktan sora... kardesim biz erkek adamiz renkli takim tutamayiz, bizi anamiz besiktasli dogurmus erkek dogurmussss!!:D :D |
Anlatilmaz YASANIR .. |
beşiktaşı kendime benzetiyorum |
|
Alıntı:
|
dürüst olmak gerekirse ilkokul 1de ezikmişim:( gene 1 giderken beşiktaş üst geçit kuruyemişçi mağaza olarak büyük abim tarafından işletilirken beşiktaş şampiyon olmuştu. üst geçit yıkılmasın diye polis geçidi boşaltmaya çalışıyordu. cadde siyah-beyaz nehir gibi akıyordu. ben o zaman ezik olduğum için bu kutlamalara baka baka en sonunda çatlamışım ve başlamışım ağlamaya. tabi akrabalarım ağlicana Beşiktaşlı ol. hemen olmuşum. hatırladığım kadarıyla elime verdikleri asil bayrağı başlamışım sallamaya ve gözlerimin ıslaklığı geçmeden eğlenmeye. sanki yılların özlemi varmış gibi. Şimdi ne kadar şükrediyorum o senelerde bizi şampiyon edenlere. |
Türkiye`de Saat: 05:04 . |