![]() |
bana babamdan miras kaldı |
Bazen akıllı bazen deliyim,bazen zengin bazen fakirim,bazen sakin bazen sinirliyim,Bazen güzel bazen çirkinim,bazen kaba bazen kibarım,SİYAH BEYAZDIR BENİM HAYATIM |
bu kimsenin tarif edemedigi bir AŞK tır beşiktAŞKlı olmayı kimse seçmez o sizi bulur bu AŞKa layikseniz bu büyük aşk size kapılarını açar BEŞİKTAŞ bir ruhtur o yüzdendir her zaman onun yanında oluşumuz o yüzdendir hayata duruşumuz çünkü biz beşiktaşlıyız vehalkın takımıyız beşiktaşlı olmak her kezin hakkıdır kapıcınında işçininde zengininde herkesi birleştiren herkesin eşit oldugu tek yerdir inönü duruşumuz AŞKımızdandır |
gogomonzo SÜPER YAZMIŞSIN TEŞEKKÜRLER |
Beşiktaşlı olnmaz Beşiktaşlı doğulur... |
dayımlar beni beşiktaşlı yaptılar. onlara çok müteşekkirim. birde gsnin 8-0lık ankara maçı beni fanatik yaptı onu hatırlıyorum. TÜRKÜM ATATÜRKÇÜĞÜM BEŞİKTAŞLIĞIM ALLAHIMA ŞÜKÜR.... |
2 neden war 1-)7 sülalem BEŞİKTAŞLI 2-)aptal değilim |
çünkü Hayat Beşiktaş... |
anlatılmaz YAŞANIR.... |
besiktaslilik ayricaliktir...besiktasli olmak siradisi olmak demektir...fenerli galatasarayli cogunluga kesin ulann demektir...besiktaslilik bi baskaldirilistir...besiktasli olmak herkese nasip olmaz...besiktaslilik delikanliliktir....üstelik besiktasli olunmaz...besiktasli dogulur.. |
Türkiye`de Saat: 20:23 . |