![]() |
Burdan.................'ya seslenmek istiyorum. Evet Forumta aracalığı ile seslenmek istediğiniz,serzenişte bulunacağınız,vs.vs birileri varsa o zaman tam yerine geldiniz ..http://www.forumta.com/images/smilies/060.gif |
burdan sana seslenmk istiyrm eskisi gibi içten konuşmyrsun benmle,canın sağolsun ne diyim |
Alıntı:
meltem yapma yaa bi yorum yapmadık diye valla ekdin bizi yaa niye konuşmiyim ki aaaa |
burdan astuteye seslenmek istiyorum bazı konuları açmadan önce 2 kere düşünsen :D |
yorumla alakası yok ya,hem birazönce sen ektin beni neyse konuyu dağıtmaym ben seslenecğme seslendm sıra diğer üyelerde |
burdan ankara valimize seslenmek istiyorum:)artık şu sokak düğünleri ortadan kalksın.mail ata ata harap oldum:) |
özerrr defol git ya. |
Alıntı:
sebep ? |
sence ?? hala sepeb soruyorsun şaşırdım doğrusu :) kutupta buzdolabı açmak gibi bir konu veya diğerleri çoğu saçmalık ötesi |
Alıntı:
o senin düşüncen yorum yapmak zorunda değilsin ki |
yorum yapmamın sebebi hoşuma gitmemesi ve bunu açıklamak istemem |
Alıntı:
|
öyle diyorum zaten... konularda yazdıklarıma dikkat edersen görebilirsin... |
Alıntı:
dikkat etmek zorunda değilim ki |
diikat etmek zorundasın bence forumun seviyesinin bir değeri bir yeri var |
uzatmayın arkadaşlar yaa,gerilime gerek yok di mi |
Alıntı:
|
tamam kardeşim ben başka birşey demiyorum ama açtığın her saçma konudada tepki gösterip o konudada tepki gösereceğimi bilmeni istiyorum.. ama mantıklı konularda ki pek rast gelmedik birşey demiyceğim |
Alıntı:
ben özgürüm istediğim konuyu açarım |
senin özgürlüğün başkasının özgürlüğün başladığı yerde biter... özgür olabilirsin ama burasıda şaka forumu değil.... anketörlük yeri değil.. Bu forum bugunlere senin saçma konuların sayesinde gelmedi.. Akıllı mantıklı konular sayesinde şu an burada... Forumun seviyesini düşürmene kimsenin izin vereceğini sanmıyorum |
Alıntı:
amaaaan istediğim konuyu açarım ister yazın ister yazmayın napiyim |
anlamak istemiyorsun ama bu forum senin kendine ait bir forum değil 7000 kişinin ... herkes istediği konuyu açarsa ne olur bu forumun hali |
Alıntı:
hiçbişey olmaz korkma |
sen bilirsin... iyi forumlar |
Alıntı:
yani ben bilcem |
YA SABIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ayyy uzattınz ama ya öpüşün barışın çabuk :) |
Alıntı:
|
meltem küs değilizki ne barışması ben sadece diyorum ki biraz daha dikaktli titiz ol o yok diyor istediğim konuyu açarım :) küsme yok yani |
tartışmayında ama yoksa sonu kötü olabilr dye söyldm yani kavgaya dönmesn diye |
burdann hepinize seslenmek istiyorum hatta sesleniorum da daha dikkatli olursanız hepinz için iyi olur.. |
yok artık medeniyim ben kavga etmem :D |
haaaaa |
gözlerim yaşardı barhonda,foruma verdiğin değerden ve forumun diğer kullanıcılarına saygından dolayı,sanki siz 3 arkadaş her konuya girip o konuyu sizin kişisel sohbet alanınıza çevirmiyormuşsunuz gibi,sanki 3 binden 5 binden geri saymak saçmalık değilmiş gibi,ya da bomlaşmak... Seviye istiyorsak kendi hareketlerimize de dikkat edicez,diğer konuları kontrol eden yöneticiler bu forumda zaten mevcut |
ya benim bütün yazdığım mesajları silebilirsin mesaj sayımı sıfır yapabilirsin istersen ama hiçbir konu kutupta buzdoabı satalım kadar saçma olamaz.. ayrıca dünden beri konuları bozmamaya dikkat ediyorum... |
Alıntı:
o konuyu geyik olsun diye açtım dikkatini çekerim konuya tekar bak istersen |
tamam beyler uzamasın,karşılıklı tartışarak biyere varamayız |
ya konuyu niye kilitlemiyorsunuz? |
burdann mehtaba seslenmek istiyorumm :D uyu artık :D |
burdan nurana sesleniyorum seni çok seviyorum cnm bnm opt (ama uyumucam :H) |
Türkiye`de Saat: 06:39 . |