![]() |
Forumun rekor denemesi Sevgili Beşiktaş Forum üyeleri, forumumuzun online rekoru 98 üye ile Mart 2006 tarihinde gerçekleşmiştir. Bence bu sayı forumumuza yakışmıyor. Bu online üye sayısını dahada yukarı çıkartmak için 16 MAYIS salı günü saat 21:30 da herkesi www.besiktasforum.net adresinde online üye rekoru kırmaya bekliyorum. bizi bu rekor denemesinde yalnız bırakmayacağınızı umuyorum. Hadi rekor aşkına pc başına. KaraBey |
ok baba ordayız |
bırakmayızz burdayısss |
Kiracagiz rekorumuzu |
sonuna kadar abı.bu arada son soz cok guzel:hadı rekor aşkına pc başına:D |
abi ben calisiyorum 21 e kadar, 21.30 tam evde oluyorum ins yetisirim :) Hersey Besiktas Icin |
alayına isyan,inadına beşiktaş,ölümüne rekooor :D:D:D |
Ben Zaten Çikmiorum Sorun Yok :) |
Burayaaaaa Burayaaaaaaaa BeŞİktaŞ Forum Burayaaaaaaaaa |
gıtmeden once bılgıyı acık bırakıp gıtcem sırf rekor ıcın valla napıyım canın sağolsun bjk ısım |
bende burdayim:) |
hadi bakalım bu fikir mükemmel olacak nasipse allah şimdiden yüzümüzü kara çıkartmasın |
ınsallah 100 gecer busefer yolda olcam ama aklım pcımde olcak bıde bısey sorcam otobusde dızustu acabılıyomun bılmıyorum da |
Alıntı:
|
En Azindan Ben AÇmiŞtim Yanİ |
Alıntı:
|
Bu gurur hepimizin olacak ins... |
burdayız kardeş inşaallah |
buradayız zaten yıldıray abi merak etme...:)rekor aşkına pc paşına:) |
herkes ıcın tsk ben dızustu alıcam osamn kuzenden acar gıderım pc yı sonra gırerım molada felan ıns vardırya bzım okuln karsısında burgr var ordan gırerım |
alayına gideriz bee 21.30 da burdayım.... |
Abi akşam 21:30 da burdayız herşey beşiktaşımız için |
ben online yapıp bırakıp gideyim evime okul kapanıyo o saatte napıyım dıyım |
haksız bir davada zirve olmaktansa beşiktaşımda zere olmayı tercih ederim arkadaşlar sizle beraberim işaallah 9.30 formdayız haksız bir davada zirvhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gifehttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon12.gifolmaktansa beşiktaşımda zere olmayı tercih ederim |
napıyoruz napıyoruz tıklıyoruz tıklıyoruz... Hopluyoruz zıplıyoruz rekor kırıyoruz... |
Alıntı:
|
bende gelicm bi aksilik çıkmassa :cool: |
Burdur Beşiktaşlıları 21.30 da tam kadro burda olacaklar eğer olağan üstü bi durum olmazsa |
beşiktaşım ugruna her zaman her yere sorgusuz ve sualsızce gelirim alayına gider :cool: |
Her Zaman Rekorlara Imza Atan Takimin Büyük Taraftari Yine Bize Iş Düştü Hadi Bakalim Tarih Yazar Kartal Bozar 11+1 Görev Başina |
e herkes geliyo şimdi ben gelmezsem ayıp olur değil mi ama bende burdayım.... |
hayat sensin.. |
Bjk aşkına burda olcam |
Kismetse biz de gelicez yani |
kıralım rekorumuzu yaa.96 da kalmamalı:D |
bur da yımmmmmm:D |
ordayım abi tam saatinde |
Bu gurur hepimizin olmalı hadi kartallar herkes saaat 21.30 da www.besiktasforum.net e gelsin... |
Besiktas icin herseye varim, rekoru kiralim sabirsizlanmaya basladim :) |
rekoru kırıcaz başka yolu yok :):) |
Türkiye`de Saat: 15:46 . |