![]() |
Çocuğunuz Olsa İsmini Ne Koyarsınız? Kız : Zeynep , Hatice Erkek : Annesi karar versin ( ama sevdiğim isimler ;Ramazan ,Ali ,Ahmet ,Muhammet ) |
erkek :Tolga kız :Gözde |
ayşe ve arda ama imkansz artık |
Erkek : Oğuzhan, Metehan, Harun. Kız : Şevval. |
Alıntı:
|
benim düşünmemle bitmyr ekartal |
ben kızımın ismini nida koydum. erkek olursa yusuf. |
Kızımın iSmi = Su Zeynep Oğlumun iSmi = ßuLuT KeRem oLmaSını İstiYorum ALLAH izin VerirSe... |
4 sene önceki hayalim oğlum olursa adını serhan koymak istiyordum (sergen yalcından ser ilhan mansızdan han birleştirip) ama şimdi erkek olursa tuna,berkay,arda olabilir , kızda ise göksün didem beyza olabilir değişik isim oalrak tabi eşiminde fikri önemli belki ikimizin ismidne karma bir isimde yapabiliriz ama aileden bir isim koymayı düşünmüyorum zaten babamda öyle söylüyor ne bizim ismimizden koy onalra saygısızlık yap ne onlardan koy bir saygısızlık yap farklı koy diyor evlenince die bakcaz artık |
erkek olursa abdülrezzak, kız olursa satılmış süreyya |
sergen ile zeynep |
kız:eylül sıla erkek:yağız yiğit |
'' Balım '' |
erkek : cem,cenk, kız: ceyda bide metehan :D |
hiç şüphesiz kartal!!! ;) |
erkek tello olabilse koyardım ama:Dgaliba kartal olur son kararım budur:) |
ya aslında bn yemin etmştm oğlum olursa emre koycam diye ama bilemiyorum. Erkek olursa :Koray ,kaan bu tarz bşy olur herlde Kız olursa :Ekin,Yeliz bu tarz bşy olabilr :D |
kız:leyla erkek:murat |
erkek=cenk veya kartal kız=özge ve ya simge:D |
erkek = taha kız = sewal |
Resmi dairede çalışan biri olarak söylüyorum ne koyarsanız koyun ama söyleyince anlaşılır ve kolay yazılır bişey olsun sonra çok yanlışlıklar yapılıyor hatta hayat mayat meselesi oluyor ve bence çift isim hiç düşünmeyin bile bunlar bizim işin cilveleri benden söylemesi :D:D bu arada bir kızım var ve ismi SİNEM |
kız:MELEK erkek:TUĞRA |
kızım olursa soz azize koycam |
kızım olursa söz azize koycam |
erkek kartal kız ilayda |
deişiklik olsun ben isim koymiim :D |
noname diyemi çağıracaklar :D |
kız olursa sinem erkek olursa kenan sanırım |
Pala Remzi Kermes :D |
kız : derya erkek : umut |
kız olursa bengi azra(sonsuz bakire demek:D) erkek olursa gökalp ya da göktuğ koyarım herhalde..:) |
KIZ ERKEK FARKETMEZ -----D E N İ Z--- OLCAK. |
önce cocuğumun olması için ne Lazım :D:D:D kız :LaL erkek : arda oLurdu heraLde :) |
erkek için yusuf kız için zeynep iki benden ikide annesinin kararı:D:D:D:D |
kiz olursa DURU erkek olursa DEVRAN bu iki isme de bayilorumm yaa hayirlisi:redface: |
erkek :ildeniz kız:ırmak |
kız : lal erke: ulaş |
zeynep - emre |
Kız:Kartal Erkek :KARTAL fArketmez kız erkek olması ama adı kesinlikle KARTAL olucak |
Alıntı:
sonra deniz diye seslenirsen iki çoçugunda gelmez mi :) |
Türkiye`de Saat: 14:10 . |