![]() |
Başsağlığı... Bu sabah saatlerinde Danistay 2. Dairesi’nde silahli saldiriya ugrayarak agir yaralanan Danistay uyelerinden, ayni zamanda Kulubumuz’un Genel Kurul Uyesi Mustafa Yucel Ozbilgin doktorlarin tum cabasina ragmen yasamını kaybetti Hainler yine can aldı.... Şiddetle kiniyorum... Ülkeyi karanlığa gotürmek isteyen zavallılara artık dur denilmeli... Mustafa Yücel Özbilgin`e Tanrıdan rahmet,Ailesine bassağlığı diliyorum. |
Duyunca TVde cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin! |
Allah rahmet eylesin |
Danıstay`ımıza Yapılanları Kınıyoruz ! Danıştay 2. Dairesi'nde silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Danıştay üyelerinden, aynı zamanda Kulübümüz'ün Genel Kurul Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin doktorların tüm çabasına rağmen dün yaşamını kaybetti. Ülkemizin ve Camiamız'ın değerli büyüğüne Allahdan rahmet,yaralılara acil şifalar dileriz.Bunları yapanların Allah Belasını versin ********ler... |
sayın danıştayımıza allah dan rahmet dılıyorum.sevenlerıne sabır dılıyorum.başımız saolsun |
Bu Olanlarin ÖnÜne Nasil GeÇİlmelİ,İnsanlik Kalmadi Artik YAA,allah RaHmet Eylesİn, |
Allah rahmet eylesin.ailesine sabırlar versin Ülke zorla kaos ortamına sürükleniyo bakalım hayırlısı şimdi ne olcak... |
Sayın danıştayımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine Allah sabır versin |
Allah rahmet eylesin. |
Allah rahmet eylesin devletin kurumlarına uzanan kanlı eller kırılsın. |
Türkiye`de Saat: 05:06 . |