|  | 
| 
 Hayalinizdeki Yemek Evet Arkadaşlar ramazan geldi ve herkes akşamki iftar sofrası için güzel yemeklerin hayalini kurmaya başladı. Akşam için düşündüğünüz yemekleri burada paylaşırsanız diğer arkadaşlarada fikir vermiş oluruz. :) Hadi Başlayalım. | 
| 
 ben patetes yemeği yanına pilav ve cacık:D:D:D | 
| 
 patlıcan musakkaaa-cacık-prinç pilavı -Fıstıklı kadayıf offff ne güzel olurdu. | 
| 
 pilavüstü kuru yanına cacık yanına tavuk kızartma yanına makarna yanına sucuk ekmek yanına baklava  çorbayı unutuyrdm mercimek çorbası tatlı bide puding:D:D:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 :D:D:D | 
| 
 saat 19:15 fln olsn da .... :D | 
| 
 OOOOOOOOOOOOO PİLAVV ÖLÜMÜNE KURU HAYDİ BASTIR CACIK TATLI GOL GOL GOL | 
| 
 tarhana çorbası sütlü,patatespüresi yanıan pirzola,pilav,pide,cacık tabiki sonra şöle guzel bi  baklava ooofff acıktım yav | 
| 
 kofte patates çorba ve en güzeli GÜLLAÇ :D | 
| 
 Fırında Köfte Patates Yeter Bana :D 1 Tepsi Güllaçıda Tek Başıma Yiyebilirim Üstüne:D | 
| 
 Alıntı: 
 İFTAR OL OL OL ne yiyeceğimin bi önemi yok bi su içimde şöylee hurmayı bi yiimm yeter... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Çorba (domates,ezo gelin, tavuk çorbası) Patlıcan çeşitlerinden biri (imam bayıldı veya karnıyarık makbule geçer:D ) Et sote Pilav Kadayıf Ayran ve kola. | 
| 
 Nefertiti iftarda sizdeyim bugün:D | 
| 
 patlıcan dolması, yaprak sarması, içli köfte, cacık salata bide kola  tatlı olarak ta peynirli künefe.... annem şimdiden hazırlıklara basladı 18.56'ya anca yetişir :D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bi Dakka Bi Dakka Jasminde Künefe Göndersin Aklıma Düşürdü:D | 
| 
 tamam benden de size hatay'ın meşhur künefesi :D | 
| 
 Çok Saol Jasmin Adresi pm olarak attım :P Zeyno Bu Arada Fazla Abartmamışmısın Menüye Bak:D | 
| 
 pritt akşam bize gel.annem yapsın sana patlıcan musakka :)...yaprak sarması istiyorum beeeeeennnnnnn :( | 
| 
 makarna,kızartma,pizza,ezme,salata,(amerikan salatası bide:D),ayran :D...atlı olmasada olur.farketmez:D | 
| 
 bence ortada buluşalım :D:D:D | 
| 
 ben az önce annemi aradım ne yemek var diye. Allah ne verdiye o varmış:D | 
| 
 tatlı yazcaktım pardon :D | 
| 
 pritt anneme söyle gelinin yaprak sarması istiyomuş de..aşeriyorum ya :D | 
| 
 su:( | 
| 
 acıktım ulan.....:(:(:( | 
| 
 mercimek corbası,arkasından bezelyee ustune pilav tatlı olarak daa kadayıff harikaa olurr...Bunların ustune de bi cay demledik mii deymeyın keyfimeee... :):) yaaw zaten acıktmm offff...... :) | 
| 
 off yaa yeter yemeklerden bahsetmeyin artık. bugün aksam olur mu yaa. aclık beynime vurdu :( | 
| 
 Yaa canım soğuk mezelerden çekti. yoğurtlu semizotu haydari acılı ezme pembe sultan. | 
| 
 Alıntı: 
 Gayette güzel bir menu .hıh | 
| 
 su. | 
| 
 mercimek corbası-etli kuru fasulye-pilav -patates kzaırması :D ayrıca tulumba tatlısı :D:D | 
| 
 mis gibi pilavın üstüne etli kuruyu dökecen yanına da bi ayran patlattın mı tamamdır yaaa | 
| 
 kuru fasulye pilav :) | 
| 
 çorba + güveç + tulumba tatlısı :) | 
| 
 Şöyle bi konya etli ekmeği olsa. ne güzel olurdu. | 
| 
 buraya bakınca nie cok acıktıgımı hissediyorum ben yaaa :( | 
| Türkiye`de Saat: 00:29 . |