![]() |
Hayalinizdeki Yemek Evet Arkadaşlar ramazan geldi ve herkes akşamki iftar sofrası için güzel yemeklerin hayalini kurmaya başladı. Akşam için düşündüğünüz yemekleri burada paylaşırsanız diğer arkadaşlarada fikir vermiş oluruz. :) Hadi Başlayalım. |
ben patetes yemeği yanına pilav ve cacık:D:D:D |
patlıcan musakkaaa-cacık-prinç pilavı -Fıstıklı kadayıf offff ne güzel olurdu. |
pilavüstü kuru yanına cacık yanına tavuk kızartma yanına makarna yanına sucuk ekmek yanına baklava çorbayı unutuyrdm mercimek çorbası tatlı bide puding:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D |
saat 19:15 fln olsn da .... :D |
OOOOOOOOOOOOO PİLAVV ÖLÜMÜNE KURU HAYDİ BASTIR CACIK TATLI GOL GOL GOL |
tarhana çorbası sütlü,patatespüresi yanıan pirzola,pilav,pide,cacık tabiki sonra şöle guzel bi baklava ooofff acıktım yav |
kofte patates çorba ve en güzeli GÜLLAÇ :D |
Fırında Köfte Patates Yeter Bana :D 1 Tepsi Güllaçıda Tek Başıma Yiyebilirim Üstüne:D |
Alıntı:
İFTAR OL OL OL ne yiyeceğimin bi önemi yok bi su içimde şöylee hurmayı bi yiimm yeter... |
Alıntı:
|
Çorba (domates,ezo gelin, tavuk çorbası) Patlıcan çeşitlerinden biri (imam bayıldı veya karnıyarık makbule geçer:D ) Et sote Pilav Kadayıf Ayran ve kola. |
Nefertiti iftarda sizdeyim bugün:D |
patlıcan dolması, yaprak sarması, içli köfte, cacık salata bide kola tatlı olarak ta peynirli künefe.... annem şimdiden hazırlıklara basladı 18.56'ya anca yetişir :D |
Alıntı:
|
Bi Dakka Bi Dakka Jasminde Künefe Göndersin Aklıma Düşürdü:D |
tamam benden de size hatay'ın meşhur künefesi :D |
Çok Saol Jasmin Adresi pm olarak attım :P Zeyno Bu Arada Fazla Abartmamışmısın Menüye Bak:D |
pritt akşam bize gel.annem yapsın sana patlıcan musakka :)...yaprak sarması istiyorum beeeeeennnnnnn :( |
makarna,kızartma,pizza,ezme,salata,(amerikan salatası bide:D),ayran :D...atlı olmasada olur.farketmez:D |
bence ortada buluşalım :D:D:D |
ben az önce annemi aradım ne yemek var diye. Allah ne verdiye o varmış:D |
tatlı yazcaktım pardon :D |
pritt anneme söyle gelinin yaprak sarması istiyomuş de..aşeriyorum ya :D |
su:( |
acıktım ulan.....:(:(:( |
mercimek corbası,arkasından bezelyee ustune pilav tatlı olarak daa kadayıff harikaa olurr...Bunların ustune de bi cay demledik mii deymeyın keyfimeee... :):) yaaw zaten acıktmm offff...... :) |
off yaa yeter yemeklerden bahsetmeyin artık. bugün aksam olur mu yaa. aclık beynime vurdu :( |
Yaa canım soğuk mezelerden çekti. yoğurtlu semizotu haydari acılı ezme pembe sultan. |
Alıntı:
Gayette güzel bir menu .hıh |
su. |
mercimek corbası-etli kuru fasulye-pilav -patates kzaırması :D ayrıca tulumba tatlısı :D:D |
mis gibi pilavın üstüne etli kuruyu dökecen yanına da bi ayran patlattın mı tamamdır yaaa |
kuru fasulye pilav :) |
çorba + güveç + tulumba tatlısı :) |
Şöyle bi konya etli ekmeği olsa. ne güzel olurdu. |
buraya bakınca nie cok acıktıgımı hissediyorum ben yaaa :( |
Türkiye`de Saat: 14:23 . |