![]() |
Formanizin arkasina isim. slm renktaslarim..... valla ben her yil formamin arkasina bi futbolcu isim yazdiririm.... ve bu her yilki gibi Pascal Nouma olucaktir... |
adu tarzımı deistiriorum kalecimizin ismini yazdıracam RUNJE :D |
bende ilk baslarda Ilhan Mansiz yaziyordu sonrakilerinde Sergen ve bu sene Tümer olucakti ki.....neyse. Bu sene kim olur bilmiyorum. |
delgado benim favorim |
Benim kuzen var kimi yazdirdiysa o sezon gitti... Takimdan gitmesini istediginiz oyuncu varsa yazdirir arkasina sezon sonu gider hehe... kimlermi Ailton,Ilhan,Ahmed Hassan,Nihat |
Alıntı:
Ben NOUMA yazdiracagim |
bende cisse gelirse onu yazdıracağım |
Alıntı:
|
Ferreira daha iyi bence :) |
kimseyi yazdırmıycam |
Alıntı:
|
yazılacak tek isim var BOBO kartallar gbi mücadele eti bu yıl |
Alıntı:
|
Antifenerbahce isim olacak 1903 numara |
Emre 06 yazdırıcam her zaman ki gibi |
henry yazdıracam |
Alıntı:
|
Kendi Ismimi |
Her zamanki gibi kendi ismimi yada lakabımı yazdırcam. |
ben delgado gelsede yazdırcam gelmesede :D:D:D |
Alıntı:
|
BENDE KANDEMIR YAZDIRACAM:D:D:D:D:D |
Alıntı:
bize cok yakışan bi futbolcu olduğu için ve ben birasda delgadonun hayranıyım :D:D |
Alıntı:
|
pascal dan sonra isim yazdırmadım.onun gibi biri gelmediği sürece de yazdırmam. |
bende cisse yazdırırım. |
kendi ismimi yazdıracağım " SERDAR" devamlı beşiktaşta hiç olmasa |
arkadaslar isterseniz benim avatarimda göründügü gibi kendi isminizi biraz brezilyalilarin isimlerine benzeterek onu yazdirin en iyisi :D |
besiktasforum.net yazdıralım :P |
kendi ismimi yazdırcam 19 numara tufan emre bostanoglu |
ben delgado yazdırırım |
BOŞVERİN YA.kimi sevdiysek değer verdiysek satışa geldik.o yüzden korkuyorum yazdırmaya.beşiktaşımız gibi sade ve saf kalsın daha iyi.yoksa gıcıklığına nobre mi yazdırsak :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ferreriaaaaaaaaaaaaaaaa:D |
Alıntı:
|
ferreria yazdırcam ben formama |
ferreria iyidir arkadaşlar fenerlilerde tümör yazdırır ama aralığa kadar sora zaten gdio:D |
sırasıyla amokachi,ahmet dursun,nihat,pascal, ilhan mansız ve carew formaları aldım ama bu sene henüz formasını alacağım biri gelmedi. boyle devam ederse gökhan güleç forması alırım. çok beğendim ben bu çocuğu. inşallah çok başarılı olucak. gelen herkes ilerde avrupaya gidicem, dingilterede oynıcam falan palavrası uydururken gökhan ben hep beşiktaşta kalmak ve burda futbolu bırakmak istiyorum diyo. bu sebepten biraz daha sevdim onu... arada önemli galibiyetlerin t-shirtleri çıkıyo süper oluyo. ben barçayı 3-0 yendiğimiz maçın özel t-shirtünü almıştım ve haala özenle koruyorum. hayatımda bu kadar zevk aldığım bir maç daha olmamıştı. tabi febe zaferlerinin t-shirtleride güzel oluyo ama ezikleri zaten hep ezdiğimiz için alışkanlık yaptı. 1 sene sonra bidaha giymiyorum onları. |
ya mac günü isim yazmiyolar ya kil oluyorum ya insan söyle birkactane basilmis koyar hic olmazsa ama farketmez ertesi gün yine gelip isim de yazilir... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:58 . |