![]() |
Kural 10: Kısa tişsörtler giyip göbek deliklerini açıkta bırakan kızların kendilerine bakılmasından rahatsız olmaya hakları yoktur. oLay budur bizim bi sucumuz yok :D |
ben o maddelerdekı kızlardan deılım sadece manken gbi giyinmek konusu hariç.. ne beni sevgilim ole giydirir istesemde nede ben zaten istemem... ama dier hersey dogru bencede... mac bende islerim..araba yarıslarına hastayım :) ozellıkle bunlar... bıde gercekten kıslar göbegınızı acıp gezmeyın ıgrenc oluo vede göbekli sısko kızlar gıyıyo onlara hele dicek bişi bulamıommm :):):) ;) |
üsteki arkadaşıma katılıyorum.. burda konuşulması gereken 2 madde var biri 5. kural ikincisi 10 kural. 5. kural çok hoş ve güzel bi kural fakat 10. kural bence öğle değil.bana göre kısa tişört giyipte göbeği görünen kişi yolda o göbeği kapatmak için tişörtü aşağıya çekince bakılan kızların kızmaya hakkı yoktur. |
genel olarak doğru ama 5. madde nasıl bir kılıf uydurmadır ya tebrikler:D |
kız miLLetti değiL mi aman aman :D:D:D:D |
Buna katiliyorum :D Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz? Supersin abi ya |
Alıntı:
aynen katılıyorumm çevir kazı yanmasın:D:D:d ama gerçekten süpersinn.... tebriklerrr... |
Kural 2: Eğer mankenler gibi giyinmeyecekseniz, bizim de James Bond gibi davranmamızı beklemeyeceksiniz. çok doğru tespit |
Alıntı:
sana bu laf tam uymuş... |
bahahah :D:D |
Türkiye`de Saat: 15:40 . |