![]() |
kesinlikle esmer olmalı... uzun bacaklı,buğday tenli,siyah saçlı,uzun kirpikli,zeytin gözlü ince belli,popolu:D güzel siyah diz üstü bi etek,kırımızı topuklu ayakkabılar kırmızı çanta beyaz dar bi gömlek üfffffff beee:D:D:D |
BENCEDE ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARTALKOLİK19 AMA HER KIZ BÖYLE DÜŞÜNSE VAY HALİMİZE:D |
Kızlar size Şunu sölim genel anlamda ERkekler coq fasla esmer tercih etmez yane kartalkolige katilmıorum :D ama ince bel konusu haric ... |
Daha saçma bir konu olamazdı sanırım:) Güzellik göreceli bir kavramdır. Ve sınırlaması kesinlikle olamaz... Günümüzde en güzel olarak kabul edilen kadınlarından örnek vericek olursak; Monica Bellucci : Beyaz ten, Kahverengi gözler ve siyah kahve rengi arası açlar... Angeline Jolie : Renkli gözler esmer kumral arası özelliklere sahip.. Catherine Zeta Jones : Herşeyiyle bir esmer güzeli:) Hillary Duff : Tam bir sarışın... Bu bayanların hepside çok güzel...Güzel kadın tarifinin sınırları yoktur;) |
hemen yakışıklı erkek tarifinide werelim..ayrıca güzellik görecelidir ama bu konuya saçma diyen arkadaşlar o zaman yorum yapmasınlar :D:D kesinlikle esmer.1.80 boylarında,geniş omuzlu,karın kaslı,kirli sakallı,saçlar yanlardan hafif açık,buğdaydan daha koyu bir tenli,siyah weya mawi gözlü hafif düşük bel kot pantolon.beyaz conwers beyaz gömlek üstüne siyah kazak... üfffff beeeee:D:D:D bunlar tabi benim güzellik anlayışım |
çok sevdiğim bi söz vardır: güsel olan sevgili değil sevgili olan güseldir... tarife gerek yok yani.seviyorsan dünya güselidir tarifte buna göre değişir... |
genellikle herkese uygun kız içi iyilikle dolu olsun yeter |
Farkındaysan yorumdan ziyade tez olarak yazdım ben onu:) Evet güzelliğe bir sınırlama koymak bana göre saçma...Ayrıca saçma bulanlar yorum yazmasın diye bir belirtme olmadığından dolayı cevabımı yazdım:) Üzgünüm... |
Alıntı:
Eminim snn böle bir sevgilin vardır :D:D:D Erkek ama :P:stupido2: |
Alıntı:
kim kaybetmişki biz bulalım:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |