![]() |
Güzel Kız Tarifi güzel kız dediğin nasıl olur?Bence kumral,renkli gözlü,baktığımı bi daha bakmak istediğin gibi :questionmark: |
sanırım sende ölesinde onun için böle yazdın:D:Dbence saçma bir konu her kız farklıdır yani |
yooo alakası yok |
her kız güzeldir :) |
TArif su boy 1,65 1,72 arası kilo 53 falan gözler ela veya yesik . kumral veya sarısın bana göre ideal kızdır :D |
tarifi olmaz görünce belirtiler kendiliğinden başlar zaten...;) |
her kis qsldir belli olmasa bile...:) ama tabii bana goree kumral ela gosluu 1,65 boyundaa fln olmalii kilosudaa 51 fln... (bnim gibi :D) saka tabii... :D |
Alıntı:
O dediğine uyuyorum manyakım :D :evil: |
hayır nolamaz :D |
Oldu Oldu :D bnde erkekimin tarifini yapim be :D şöyleeee 1.75 fln boylarında :D siyah yada kahve gözlu :D kumral bişee be :D manyakım duy sesimi :P :D |
kesinlikle esmer olmalı... uzun bacaklı,buğday tenli,siyah saçlı,uzun kirpikli,zeytin gözlü ince belli,popolu:D güzel siyah diz üstü bi etek,kırımızı topuklu ayakkabılar kırmızı çanta beyaz dar bi gömlek üfffffff beee:D:D:D |
BENCEDE ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARTALKOLİK19 AMA HER KIZ BÖYLE DÜŞÜNSE VAY HALİMİZE:D |
Kızlar size Şunu sölim genel anlamda ERkekler coq fasla esmer tercih etmez yane kartalkolige katilmıorum :D ama ince bel konusu haric ... |
Daha saçma bir konu olamazdı sanırım:) Güzellik göreceli bir kavramdır. Ve sınırlaması kesinlikle olamaz... Günümüzde en güzel olarak kabul edilen kadınlarından örnek vericek olursak; Monica Bellucci : Beyaz ten, Kahverengi gözler ve siyah kahve rengi arası açlar... Angeline Jolie : Renkli gözler esmer kumral arası özelliklere sahip.. Catherine Zeta Jones : Herşeyiyle bir esmer güzeli:) Hillary Duff : Tam bir sarışın... Bu bayanların hepside çok güzel...Güzel kadın tarifinin sınırları yoktur;) |
hemen yakışıklı erkek tarifinide werelim..ayrıca güzellik görecelidir ama bu konuya saçma diyen arkadaşlar o zaman yorum yapmasınlar :D:D kesinlikle esmer.1.80 boylarında,geniş omuzlu,karın kaslı,kirli sakallı,saçlar yanlardan hafif açık,buğdaydan daha koyu bir tenli,siyah weya mawi gözlü hafif düşük bel kot pantolon.beyaz conwers beyaz gömlek üstüne siyah kazak... üfffff beeeee:D:D:D bunlar tabi benim güzellik anlayışım |
çok sevdiğim bi söz vardır: güsel olan sevgili değil sevgili olan güseldir... tarife gerek yok yani.seviyorsan dünya güselidir tarifte buna göre değişir... |
genellikle herkese uygun kız içi iyilikle dolu olsun yeter |
Farkındaysan yorumdan ziyade tez olarak yazdım ben onu:) Evet güzelliğe bir sınırlama koymak bana göre saçma...Ayrıca saçma bulanlar yorum yazmasın diye bir belirtme olmadığından dolayı cevabımı yazdım:) Üzgünüm... |
Alıntı:
Eminim snn böle bir sevgilin vardır :D:D:D Erkek ama :P:stupido2: |
Alıntı:
kim kaybetmişki biz bulalım:D:D:D |
:D valla mı ? sninle svgili olmayan ölsn be :D:D |
1-70 boyunda ela gözlu kumral birazcık kıvırcık saçlı tam benlık :D |
konuyu saçma bulanlar,tarif vermeyenler yazmasınnnnnnn.Biz tarif dioz bunlar gitmiş konu saçma dio,sevmek önemli dio BİZ TARİF İSTİYORUZ UNDERSTAND ME |
Yazıp yazmayacağımı sana sorcak halim yok. O zaman konuyu saçma bulanlar yazmasın diye belirtseydin. Uslübuna dikkat edersen sevinirim... |
hepsi uyar bana :party: |
belki başına diilde sonuna yazmak istedim bi sorun mu var? |
Ya kavga ortamı yaratmayın ya. Sakin olun relax. |
sandra bullock nicole scherzinger karışımı bir kız güzel kızdır :D |
kavga ortamı yaratmak gibi bi niyetim yokta ankara kızıyım ben kurşun yerim ama laf yemem bunuda diyim |
Tmm Tmm yaff. Sakin olun siz yinede. Konu bu sadece ;) |
çirkin kiz yoktur bakımsız bayan vardir bütün bayanlar güzeldir... |
Alıntı:
Sana laf söyleyen olmadı..Ben nasıl saygı kuralları içinde cevap veriyorsam sende öyle cevap vermek zorundasın. Nereli olup olmadığında hiç önemli değil. Hakeden hakettiği cevabı alır. Burasının bir forum olduğunu unutmamak lazım. Özelliklede Beşiktaş Forum u olduğunu...Kimseye laf yetiştirme kaygısında değilim ama cevap veriyorsan eğer saygılı olmak zorundasın. Butür konuların tartışmalara yol açmasından hiç hoşlanmam ama yazılan kelimelere biraz dikkat ederseniz iyi olur... |
Ya tartısmayın kısLar. Bosverin yaf sakin olun. |
Alıntı:
Bu forumda kavga çıkaracak en son insanlardan biriyim Mavis:) Ama uslup çok önemli..Neyse konuya devam edin:) |
şuraya cevap yazanlara bi sorar mısın ben ne saygısızlık yapmışım ?maviş sen söle ben ne demişim bence saygı kelimesinin anlamını öğrenmen gerekio |
Kelimelerin anlam ve manalarını gayet iyi biliyorum. Yazdığın cümleleri tekrar okursan anlarsın nasıl cevaplar olduğunu. Herneyse sanada saygıyı öğretecek halim yok. İyi konular devam edin. Konuda kirlenmesin daha fazla... |
ben tekrar tekrar baktım ama bişey bulamadım demekki sorun sende bencede fazla kirlenmesin.Ayrıca bana kimse bişey öğretmeye çalışmadı çalışamazda.Nese ben özür diliyim hadi sevin galiii |
Ya kıslar tmm ya bn sizin yerinizede özür dilerim nolur tartısmayın :( |
Yazdığın mesaj da diğerlerinden farklı değil:) Görmemen gayet normal.. Herneyse inan özür dilemene gerek yok, benide sevindirmez üstünlük kaygısı içinde değilim:) Konu devam etsin. Kirlilik için kusra bakmayın arkadaşlar... |
tamam mavişcim yeterki sen iste yhaaaaa |
Türkiye`de Saat: 02:22 . |