![]() |
Alıntı:
Gerek yok canım:) Üzülme sen.. |
karşılık vermek isterdim ama maviş üzülüyo |
Guzellik kavramı kişiden kişiye deisir..Gozun gordugu guzellik başkadır,ruhun gordugu guzellik başka... |
Alıntı:
|
susan kız en guzel kızdır :))) |
güzel kız tarifi; bkz: Burçak Önder :D |
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca diyim tartışma bitsin :D:D |
yakıstıramadım sizlere ayip gercekten surda ayni renkler ayni cati altindayiz yazik gercekten yazik |
Alıntı:
|
Biz kapadıkta gergin bir ortam da bu şekilde sakinleştirilmez hani....EarthQuaker.... |
Alıntı:
|
bencede |
işte en guzel kadın:) |
herkes arkadaşla girdiğimiz atışmayı geride bıraksın ve konudaki soruya cvp versin |
emel sayın işte guzel |
|
emel sayın mı?gerçi güsel kadın yani |
sözüne güvenilen kız güzel kızdır sana baska baskasına baska konusuyorsa neyleyım onun guzellıgını kısının yuzu degıl ıcı guzel olsun içi en guzel kız ıcı de dısı da bır olan kızdır ;) |
Alıntı:
|
öhü öhü şöyle olmalı saçları %100 sarışın olacak gözler ela olacak boy 170-175 arası yeterli kilo 60-70 arası bu özelliklerde bayan eleman aranıyor :D :D :D |
sarışının devri bitti yaa artık kumral veya esmer zamanı aşın şu sarışınları hem %100 sarışın aptal olur |
bu arada aranızda sarışın olan varsa özür dilerim sözüm meclisten dışarı |
aa kız dediğin kumral vea sarışın olur,gözlerde tabiki mavi veya ela |
Sarışınlar kutsaldır... ;) |
esmer olsun çamurdan olsun :D:D |
Esmer olmasinda ne olursa olsun :D |
Alıntı:
Hop hop :D Bnde sarısınım :D :bawling: |
k.bakma mavişcim |
Terbiyesiz ! Defol... Bana ö.m atmısstı adminlerim görsun. |
eskiden uzun boylu istiyordum ama son zamanlarda boyu farketmez, tatlı dilli güler yüzlü olsun yeter |
bence hilary duff gibi bi kız güzel kızdır |
beşiktaşlı uzun boylu,siyah saclı,kumralda olabılır ama sarı asla !! samımı alcakgonullu ve ZEKİ |
bu sarısınlara ne zaafınıs var be abi bnde sarısınım :D |
eskıden uzun boylu esmer diyodum soranlara.ama artık tatlı dilli güler yüzlü olsun diyorum(dışı değil içi güsel olsun diyorum) |
siyah saclı mavi gozlu , fizigi guzel olacak. Akıllı olacak. Ama asıl guzel kız erkegini seven kızdır arkadaslar... |
Kalbi güsel olsun gerisi boşşş |
yaani :) |
Gönül Kimi Severse Güzel Odur ! :) |
Türkiye`de Saat: 02:53 . |