![]() |
çirkin kiz yoktur bakımsız bayan vardir bütün bayanlar güzeldir... |
Alıntı:
Sana laf söyleyen olmadı..Ben nasıl saygı kuralları içinde cevap veriyorsam sende öyle cevap vermek zorundasın. Nereli olup olmadığında hiç önemli değil. Hakeden hakettiği cevabı alır. Burasının bir forum olduğunu unutmamak lazım. Özelliklede Beşiktaş Forum u olduğunu...Kimseye laf yetiştirme kaygısında değilim ama cevap veriyorsan eğer saygılı olmak zorundasın. Butür konuların tartışmalara yol açmasından hiç hoşlanmam ama yazılan kelimelere biraz dikkat ederseniz iyi olur... |
Ya tartısmayın kısLar. Bosverin yaf sakin olun. |
Alıntı:
Bu forumda kavga çıkaracak en son insanlardan biriyim Mavis:) Ama uslup çok önemli..Neyse konuya devam edin:) |
şuraya cevap yazanlara bi sorar mısın ben ne saygısızlık yapmışım ?maviş sen söle ben ne demişim bence saygı kelimesinin anlamını öğrenmen gerekio |
Kelimelerin anlam ve manalarını gayet iyi biliyorum. Yazdığın cümleleri tekrar okursan anlarsın nasıl cevaplar olduğunu. Herneyse sanada saygıyı öğretecek halim yok. İyi konular devam edin. Konuda kirlenmesin daha fazla... |
ben tekrar tekrar baktım ama bişey bulamadım demekki sorun sende bencede fazla kirlenmesin.Ayrıca bana kimse bişey öğretmeye çalışmadı çalışamazda.Nese ben özür diliyim hadi sevin galiii |
Ya kıslar tmm ya bn sizin yerinizede özür dilerim nolur tartısmayın :( |
Yazdığın mesaj da diğerlerinden farklı değil:) Görmemen gayet normal.. Herneyse inan özür dilemene gerek yok, benide sevindirmez üstünlük kaygısı içinde değilim:) Konu devam etsin. Kirlilik için kusra bakmayın arkadaşlar... |
tamam mavişcim yeterki sen iste yhaaaaa |
Türkiye`de Saat: 02:57 . |