![]() |
en begendiğiniz kitaplar ben bi stephen king hayranıyım ve benim favorilerim ıt O ve ruhlar dükkanı |
Stephen King=KARA KULE ve R.A. Salvatore=Tüm Drizzt kitapları |
Dan Brown Da Winci Şifresi Amin Maolof Yüzüncü Ad |
Bay Pipo ve Şu Cılgın Turkler |
Alıntı:
|
Su cılgın TURK ler |
|
Alıntı:
|
Da Vinci şifresi Melekler ve şeytanlar Dijital kale Son Hazaryalı |
Şu an Ali Bektan in Türkler ve Uzaylı Atalarını okuyorum ilgi cekici bir kitap. |
ferrarisini satan bilge tek geçerimm. |
ŞU ÇILGIN TÜRKLER YAŞ 35(şiir kitabı) en çok sevdiğim kitaplar... |
stephan spielburg |
da vinci şifresi ve kavgam |
Orhan Pamuk - Yeni Hayat ve Beyaz kale Hermann Hesse - Sidartha ve Bozkırkurdu Trevenian - Şi bumi - Katyanın yazı Necip Fazıl Kısakürek - Çile - çöle inen nur Sadık Yemni - Muska Nitzche - Zerdüşt favorilerim arasındadır! |
hmm hic kitap okumadim ama su cilgin turkleri okumak isterim :) |
şu çilgin Türkler,o,salems Lot,kemik Torbasi,kizil Nehirler,ruhlar Dükkani,buick8,sis,mahşer,hayvan Mezarliği,cerrah,gece Yarisini 4 Geçe,medyum..... |
Turkleri Anlama Klawuzu Zeki Kayahan Coskundan |
ayşe kulin------>kardelenler tavsiye ederim. kardelenler projesiyle ilgili bi kitap;) |
|
Reis, Efendi, Melekler ve Şeytanlar, Da vinci nin şifresi, Şu çılgın Türkler bir de daha eskilerden Gülünün Solduğu Akşam |
Gul Bahcivani-emine Arman(kendisi Ablamdir:)) |
Dan Brown in kitaplari: sakrileg, meteor, illuminati, diabolus |
Diderot_Rahibe hiçbir kitaptan bu kadar etkilenmemiştim.bir de, Irvin D.Yalom_Nietzsche Ağladığında... |
ayşe kulin ...... içimde kızıl bir gül gibi can dündar ......yarim haziran martin lings (ebubekir siraceddin) ......hz. muhammedin hayatı |
abi ne yalan söylim hic kitap okumam ya,BAY PIPO ya basladim cok darlandim ya,bana agir geliyo galiba kitap okumak |
R.A. Salvatore ---- Unutulmuş Diyarlar Serisi, Değişik yazarlardan -----Ravenloft Serisi (Ankira Yayınevi), J.R.R. Tolkien ----- Silmarillion, LOTR, Margaret Weiss-----Soulforge (Ruhdöveni) Mario Puzo ------ Godfather serisi, Cevizkabuğu yayınları, Tüm Emre Kongar kitapları, Yaşar Nuri Öztürk kitapları, Doğan Özlem'im Mantık ve Felsefe üzerine kitapları, şiddetle tavsiye edilir.... |
şeker portakalı en çok:( çocukluğum-maksim gorki çok var ama aklıma gelmiyor... |
100 fırça darbesi.... okuyan bilir |
MEVLANA- mesnevi TREVANIAN- şibumi,kar kaplanı,hesaplaşma, kentte sıcakgece, NİETZCHE-zerdüş böyle diyordu. ERASMUS-deliliğe övgü |
tolstoy nerdeyse tüm kitaplarını tavsiye ederim..dan brown melekler ve seytanlar...elif şafak siyah süt... |
buket uzuner in tüm kitapları dan brown "da vinci şifresi " " melekler ve şeytanlar " canan tan " piraye " " yüreğim seni çok sevdi " bunlar birkaçı |
Adolf Hitler - KAVGAM ! |
O kadar çok ki hangisini yazsam? Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar Clive Cussler - İnka Altını-Batık-Şeytan Denizi-Yılan-Titanik-Mavi Vurgun-Valhalla'nın Yükselişi-İskelet Sahili ve şu an aklıma gelmeyen tüm eserleri Stephan King-Hemen hemen tüm kitapları Wilbur Smith -Tüm kitapları |
Alıntı:
|
1 numara elbette Mustafa Kemal Atatürk-Nutuk... Attila İlhan-Gazi Paşa Henry Kissinger-Diplomasi İsmail Cem-Türkiye'de Geri Kalmışlığın Tarihi Cemal Anadol-Tarihe Hükmeden Millet"Türkler" Oral Sander-Ankanın Yükselişi ve Düşüşü Jared Diamond-Tüfek Mikrop ve Çelik tüm İlber Ortaylı kitapları sayabilirim daha:)...roman tarzında ise Buket Uzuner-Kumral Ada Mavi Tuna ile Kemal Tahir'in Devlet Ana kitaplarını unutmam hiç |
http://www.metiskitap.com/ToolBoxVA/...ze4/kk1002.jpg http://www.metiskitap.com/ToolBoxVA/...ges/Spacer.gif daralmak isteyenlere...daraltsada kitap kitaptır dedim bitirdim:) maksim gorki:çocukluğum,ekmeğimi kazanırken,benim üniversitelerim üçü bağlantılı bunların en azından çocukluğumu herkesin okuması gerek çok acıklı:( |
dan brown dijital kale melekler ve şeytanlar(en beğendiğim) Da Vinci şifresi ihanet noktası |
Düşen Melekler - Tracy Chevalier |
eROin:D:D |
Türkiye`de Saat: 19:39 . |