![]() |
Reis, Efendi, Melekler ve Şeytanlar, Da vinci nin şifresi, Şu çılgın Türkler bir de daha eskilerden Gülünün Solduğu Akşam |
Gul Bahcivani-emine Arman(kendisi Ablamdir:)) |
Dan Brown in kitaplari: sakrileg, meteor, illuminati, diabolus |
Diderot_Rahibe hiçbir kitaptan bu kadar etkilenmemiştim.bir de, Irvin D.Yalom_Nietzsche Ağladığında... |
ayşe kulin ...... içimde kızıl bir gül gibi can dündar ......yarim haziran martin lings (ebubekir siraceddin) ......hz. muhammedin hayatı |
abi ne yalan söylim hic kitap okumam ya,BAY PIPO ya basladim cok darlandim ya,bana agir geliyo galiba kitap okumak |
R.A. Salvatore ---- Unutulmuş Diyarlar Serisi, Değişik yazarlardan -----Ravenloft Serisi (Ankira Yayınevi), J.R.R. Tolkien ----- Silmarillion, LOTR, Margaret Weiss-----Soulforge (Ruhdöveni) Mario Puzo ------ Godfather serisi, Cevizkabuğu yayınları, Tüm Emre Kongar kitapları, Yaşar Nuri Öztürk kitapları, Doğan Özlem'im Mantık ve Felsefe üzerine kitapları, şiddetle tavsiye edilir.... |
şeker portakalı en çok:( çocukluğum-maksim gorki çok var ama aklıma gelmiyor... |
100 fırça darbesi.... okuyan bilir |
MEVLANA- mesnevi TREVANIAN- şibumi,kar kaplanı,hesaplaşma, kentte sıcakgece, NİETZCHE-zerdüş böyle diyordu. ERASMUS-deliliğe övgü |
Türkiye`de Saat: 13:52 . |