![]() |
eziklerin %90'ı sefillerin %70'i(uefa kupasından dolayı biraz yırtıyolar) kalanı heepten ezikkk |
azize nihat özdemir murat özaydınlı ali şen ömer çavuşoğlu selçuk yula altan tarıkulu can bartu ziya şengül onur belge vs....... alayı ezik !!! |
ya sınıfda acayıp bı ezık var ama yakın arkadasım yanı dostum dıyebvılırım:) acayıp delı edıom adamı:D:DHASAN |
DAYIM Kendisi danimarkada fenerli... beni hiççç sevmiyo çünki ben hariç butumn yeğenlerini fenerli yaptı ama beni asla |
en buyuk ezık tumer serefsızı |
valla eziklerin adı üstünde ezikler onların dışında sevgi hoca nefret ediorum diebilirim o kadından:mad: :D |
Tümör Ve Azize |
Benim tanıdığım en ezik vedat diye bir arkadaşım.Baliçin kaçırdığı golden hemen sonra ağır çekim gösterilirken ''yürü be baliç yuh ulan yine aynı yere vurdu :D'' diyen denyodur . |
selçuk yalar |
walla sülalaede hiç ezik yok allaha şükür ama selçuk die bi arkadaş wardı hasta fenerliydi,geçen sene gese maçından önce kazanın orda alenler geliodu kalabalık bi şekilde anaa bi baktım üstünde bjk forması lay lay çekioo falan,neymiş ortam hoşuna gidiomuş,işte o bir ezik,hatta aduyla tanıştırdım gesenin şampion olduğu gece,üstünde fener forması wardı,wer dedim giycem yok inanmam dedi,oğlum dedim sen giymedinmi bizim formayı bende giycem,yedi salak,öıkardı werdi,aldım yere attım üstünde gezdim,zafer koptu:)işte o bir ezik... |
vallahi bizim sülalede amcam ve amcaoğlu cinconlu sülalenin diğer kısmı beşiktaşlılar ve ezikler diye ayrılıyor dayıoğlu futbolla ilgilenmiyordu bir gün babam bizi maça götürdü o gün bugündür ciddi anlamda BEŞİKTAŞlı. Yani o stadın atmosferini gören anlıyor bizim büyüklüğümüzü. |
ben ....... |
Alıntı:
ne diosun sen ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eşimin babası ve kardeşi fenerli benim aile komple beşiktaşlıyız...geçen hafta eşimin kardeşi bizdeydi evde hindili tişörtümle dolaşıp sinir ettim. |
Tümör & Azize |
Alıntı:
|
ben birisini daha unutum ayrıldığım sevgilimde ezik hemde hakiki ezik.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gayfenerbahcelıler. unıgaylılar ve bıde seckınızm arkdasımızmıs kendısı dedın gercı yenı tanıdım ama olsun ezıkmıs! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tanıdığım en ezikoğlu ezik TÜMER olursa bir gün çıkarsam inönüye ve eziklerle maç yapacaksam çarşıya gelip BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER UĞRAŞMA BİZİMLE .ÖTOĞLANI TÜMER BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİLİN BENİM .ÖTOĞLANI TÜMER die inletmezsem stadı bende eziğim |
en ezik azize onun ardından tunGay soorada eziklerin sonuncusu tümörrr |
Bir Ezik Yoktur... Ezikler Toplulugu Vardır..! Bunlar 5'e Ayrılır..! 1 - Ezikbahçe Başkanı Azize Hanım 2 - Ezihbahçe Yönetimi 3 - Ezihbahçenin Ezik Kazma Futbolcuları 4 - Eziklere Destek Veren Spor Yazarları ( Selçuk Yula Eziği Gibi ) 5 - Ezihbahçe'nin Dangalak Taraftarları..!! İşte Bütün Bunların Hepsi Eziktir..!! Saygılar..!!!!! |
Ömer çavuşoğlu yaw adam eziğin alası |
forumdaki ezikler yeter bu aralar cogaldılar zaten |
olm ezik diince illa fenerlimi olmak gerek hayatta bazı konularda hiç eziklik yaşamadınızmı büssürü p.m almışım bu mesajım yüzünden benim daha önceki mesajlarıma bakmadan nsıl böle fenerlimisin sen diebilioyunuz hayret ettim yani ama güldümde :) allah çok şükür hepinizden daha beşiktaşlıyım ;) |
Alıntı:
|
AZİZEEEE başkada tnımam hem ezik hem YÜZSÜZZ |
Ezik kimmi tabiki ustam adam tam ezik be |
azize ve rambo... :D ikisininde beyni ve eziklik dereceleri aynı :D |
bence ezik olan fenerbahçe |
Alıntı:
MUHAHAHAHAHAAAAAA |
Azize ve Tümör |
babam..ama ezik demek istemiyorum, sonucta babam...ama herseye birsey bulur, belki beni sinirlendirmek icindir...basketbolda ismimizi satmissiz, zizde tek isminizi degil kenidiniz sattiniz dersek, bu ticaret diyor...yada fenerbahce bir futbol okulu acsin, hemen: bak gördünmü bizim killer yine oklu acmis, benim cevabim: babacim sizin altyapi cok kötü, hic bir seyi yok, paftakiminiz hic bir oyuncu cikardigi yok, böyle dersemde kiskaniyorum...ama iyiye iyi kötüye kötü demesini bilir aslinda, iste cogu zaman fanatikliyi daha agir basiyor.... |
Ezik Fener Ezik Fener Oleyyyyy Oleyyyyyy |
| Türkiye`de Saat: 06:40 . |