![]() |
Tanıdığınız En Ezik Kim ? Arkadaşlar Tanimiş oldugunuz en ezik kimdir ? Yorumlarınızı Bekliyorum Benim Tanidigim en ezik Abim BJK den GS ye döndü hemide 25 inden sonra seni Kınıyorum cevdet abi eziksin işte :) |
fenerbahce |
tuncay ve yeni eziq tümörrr |
azize nin ustunde ezik tanimiyorum :D |
Annem (fanatik fenerli) |
Hasan ALİ denen dallama ... tanıdık olarak maç izlediğimiz kahvede bir tane var en ezik o ..... |
Alıntı:
|
Tanıdığım en ezik Her avrupa maçından hüsranla ayrıldığı halde önünde kupa almış bir Türk takımının başarısını Tesadüf diye bilecek kadar ezilen, iki de bir bırakıp geri dönen, çocuk kareketerli biri .... |
benim tanıdıgım en ezik tumer metin |
azize ve benim abim ikiside cok ezikler :D:D |
bunalrın alayı ezik bea |
aziz yıldırım;) |
Babam :D Hergün Kavga Ederiz :D |
baba çavuşoğlu manyağını unuttuk yaa... |
Ömer Cavusoglu Selcuk Yula |
Benim tanıdığım en büyük ezik müdürüm Naile :))) |
Kahvede maç izliyoruz,dakika 90 topun başında SERGEN.Ben "gol olacak"dedim.Adamın biri"RÜŞTÜ ORADAN YEMEZ" dedi.Ben ısrar ettim"GOL OLACAK",O'da "Rüştü oradan yerse ben fbyi BIRAKIRIM" dedi.Sonra olanları biliyorsunuz.O ADAMIN KAHVEDEN BAŞI ÖNDE BİR ÇIKIŞI VARDI,fbliler bile dalga geçti adamla.İŞTE O ADAM EN EZİK ADAMDIR benim hayatımda. |
Valla benım cocukluk arkadaslarımdan birisi fanatik febelidir uyuz olurum o muhabbetine kaç kez kavga edicektik eski gunlerın anısına durduk....Bi arkımda cinconlu o kadar boş muhabbet eder ki uyuz olurum...Forza Beşiktaş... |
kuzenim; kasım abim gayseli bi ezikti 10 sene önce daha ezik oldu febe eziklerine döndü...kasım abii duy sesimiii eziğin en önde gidenisinn flama taşıyanısınnn..:) yuh sana... |
benim kuzenim ibrahim tankoş..tam bi eziktir ibn.futbol konusunda herzaman kavga ederiz.tabi büyük ben oldugum içinde hep döverim onu:):) |
rambo........................bıde mal ..............bıde monorıza.............:):):) |
Selcuk Yula ve ne yazık son zamanlarda kendini bi yere kabul ettirme amacında her türlü ş.sizliği yapan Tümer diyebilirim... |
Allah a sukur aılede EZIK yok Alayımız BESIKTAS lı |
Alıntı:
|
cavusoglu eziigin kralıııı kralıı bu kadar sinir oldugum baska bi insan yok elıme verseler cig cig yerım :D |
Babamin ailesi komple ezikbahceli. |
fbtaraftar forumdaki ezikler:D |
en ezik azize tabbiikii bide taner hocaa vardii |
hayatımda gördüğüm en ezik tümer ezikmetin:)) |
ha bide selçuk yula çakalı |
TÜmer Metİn... |
Ömer Çavuşoğlu,Selçuk Yula |
ailem ezikbahçeli. öğretmenlerim ezikbahçeli komşularım ezik bahçeli ama ben değilim allahıma şükürler olsun... |
tumor ve saz arkadaslari:D:D:D |
Benİm Bİ Çocukluk ArkadaŞim Var Ahmet TanidiĞim En Ezİk Odur Yanİ Azİzeyİ SelÇÜk Youla Yi Falan Saymiyom Yakİnen TanidiĞim EĞer Onlari Saymaya Kalksam Sayfalar Yetmez |
selçuk yula. |
Alıntı:
|
Tümer Ezik |
amcam, dayım ,tümör,azize,selçuk yalaka,mahmut kustu,murat çaydanlı hepsinin taaa...:) |
bu çok basit. fenerli aziz tükürdüğünü 2.kez yalayacak nerdeyse |
| Türkiye`de Saat: 00:00 . |