![]() |
off hala aklıma bişey gelmiyo ya her zmnkinden degişik bişey almak istiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tek taş alıcam inşallah:) |
explorer annen olasım geldi walla :) |
Alıntı:
valla ben tek çocuğum...kimseyi anne yaptırmaz başıma annem:D... |
Valla bende tek çocuğu olan bir anneyim.Oğlum henüz 8,5 yaşında...Tek taş almasına çok var yani...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah bağışlasın sizin çocuğunuz benim yaşlarıma geldiğinde en değerli hediye pirinç olacak bu gidişle:D...tektaşla takas olacak falan:D...elbet değişir o zamana kadar:D |
offf be anne olmak varmışş..tek taşlar havada uçuşuyo :) bence; sana yakışacak kadar mükemmel bi hediye bulamadım anne.. falan de hem manevi değeri olur hemde maliyetten kurtarırsın :) |
Alıntı:
|
:) madem o kadar ısrar ediyorsun annene 5 taş bana tek taş teklifini kabul ediyorum explorer.. adresi özelden yazarım :) :) :) |
:D...ısrarımı kırmadığın için teşekkür ederim:D |
Aşkolsun yani Burcu daha hayatının baharında...Ona tek taş alan çok olur.Benim yaş kemale ermiş de geçmiş bile...Ben de isterem :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablam walla zamane gençleri cimri... çiçekle böcekle çözüyorlar işi yok öle tek taş olayı... aaancaa evlilik teklifinde o da bit kadar bişi :D :D |
Ay,evlilik teklifinde görürsen şükret.Ben görmedim de... :D |
Alıntı:
|
hay erkekler kadar başınıza:D...tek taş konsun diye toparlıyorum cümleyi hemen:D |
bende ne alcagıma karar veremedım hala :( |
walla ablacım sen o adamla nasıl evlendin bilmiyorum.. tek taşsız evlilik teklifi olurmuymuş hiç.... Arzucum son iki gün... bu saatten sonra bi yaratıcılık bekleme annenin ağzını ara. kiloluysa incelme kemeri al :) ben öle yapcam da... |
Naparsın be Burcucuğum,devlet memuru işte... :D |
Alıntı:
Ay kıyamam... Annemden bilirim bu acıyı :biggrin: benimde babam meeemur da... bırak tek taş ı ekstra bir yaşam bile zor :dontknow: |
acınmak ve insafa gelmek için devlet memuru olmak gerekiyormuş mesaj alınmıştır:D |
En iyisi kocamna bir öpücük galiba ya :D |
Alıntı:
sen önüne gelen tek taş teklifinde bulunursan işin ne olursa olsun şansın yok... :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
NOOLUYO BURDAAA... HEYYY |
Alıntı:
buyrun:o |
benim annem siz parayı verin ben kendime alırım hediyemi diyor :) onumu kırcaz en güzeli:)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
HEH ŞÖYLE :biggrin: |
Alıntı:
|
aaaaaaaaa bangır bangır söylüyorum yaa... İNCELME KEMERİ... :) |
Türkiye`de Saat: 16:14 . |