![]() |
Anneler Günü Hediyesi Arkadaşlar Selam, Malumunuz anneler gününe sayılı günler kaldı. Ve ben hala anneme ne hediye alacağıma karar veremedim. :hmmmm2: hediye alan varsa ne aldığını, almayanlar ne alacağını burada paylaşırsa benim gibi kararsızlar da fikir edinmiş olur.. desteğinizi bekliyorum :shakehands: |
valla aynı sorun bende de var :D ne alsam diye düsünüyom kara kara :) |
pööff.. geçen sene aldığım LCD ekran televizyonu kafama atıyordu az kalsın :)) "sözde bana hediye almış, hepinizin kullandığı şey bana alınmış birşey değildir" demişti :)) şimdi şahsına ne alabilirim onu düşünüyorum |
bi tek taş alırsınız olur biter:) |
ben badi ve pantolon alıorum anneme :) |
Alıntı:
|
uzun zamandır pike takımı istiyordu bende gezerken tesadüfen çok şık bir takım gördüm ve aldım kullan diyorum hayır temizlik yapmadan sarmam diyor:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) hee bak o zaman olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
talep benden geldiğine göre o bir tanesi benim :) |
bende daha ne alacamı bulamadıım yaw |
Alıntı:
|
ben porselen çaydanlık alacağım canım anneme.... hişt kuzen söyleme bak heeeeeeeeee:D |
Alıntı:
2,5 taş sana, 2,5 taş bana :biggrin: |
Alıntı:
ayıp ediyosun be kuzencim :) |
Alıntı:
saka makada ne alıcaz pufff :o |
Alıntı:
|
ya evet internetten bakmadığım site kalmadı.. kıyafet desek beden uymaz, elektronik cihaz istemiyor... yüzük olayında ise parmak numarasını bilmiyorum. şöyle hem kullanışlı, hem uygun fiyatlı ne olabilir kii :) |
Alıntı:
Biz vazgeçtik meriç :) taşlar alerji yapıyormuş annemde sordum ben :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tabi cnm bizim sıkıntımız para değil.. annemizin sağlığı için istemiyorus... yoksa 5 taş yüzükten ne olcak :) |
Alıntı:
yok mu annelerine alıcakları hediyeleri bizle paylasıcak arkadaslar... |
Ya şaka maka walla az zamanımız kaldı. hiçmi değişik fikri olan yok ? |
mutfakla ilgili bişey alırsam eminm süper mutlu olur,dışarıya çıkmak lazım :P |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya kendi kullanacağı şahsi birşey istiyorum.. genel kullanıma kapalı :) |
anneme en güzel hediye benim daha ne olsun:D:D:Dpırlanta gibi kızı var :P:p |
özel günleri sevmiyorum o yüzden birşey almıcam . günün kutlu olsun derim tmmdır :D |
Alıntı:
:bawling: ve son üç gün... ve ben hala bulamadım ne alacağımı... |
Karambole getirirsem tam süper olacak :D |
gercekten ne alıcam ya az bi zaman kaldı sıkıntıya girdim... |
en güzeli bence onun almak isteyipte alamadığı bişeydir ama biraz ağzını yoklamanız gerekiyor ben öyle yapıyorum:) |
sanırım incelme kemeri alacağım.. bu aralar zayıflama çabasında. aklıma daha etkili birşey gelmiyor :) |
Alıntı:
|
Canımsın... Bizleri bu yaşa kadar sayısız zahmetlere katlanarak getiren dünyanın en güzel insanlarına parayla hediye almaktansa, onların sözlerini dinlemek sevgimizi sözlere dökmek onlara saygıda kusur etmemek verilecek en güzel hediye olsa gerek bence ... Annelerimizin bugünü yarını değil tüm ömürleri mutlu huzurlu ve sağlıklı geçsin İNŞALLAH :) |
salon koltuklarini yenileyecem yeterli mi birde bir buket çiçek :marchmellow: |
Türkiye`de Saat: 01:15 . |