![]() |
Bunlar Tam Şerefsiz Ya... Bizim Onlara Hitap Etme Şeklimizi Bize Yapıyorlar Bize Ezik Diyorlar..! uLan Insan Bu Kadarmı Hırsız Yüzsüz Sahtekar OLur..! Ben Varya eLimde oLsa Bu Şerefsizlerinin Derisini Yüzerim.!!!! :S |
Bune Lan Kim Yapmis Bunu Hangii Srfszz Bu Alem De Carsii Alayina Karsiii |
allah Hepsinin Belasini Versin:) |
hayret!!!bu admalrın pc bılgısıvarmıs ugrasmıslar yapmıslar alkış gerekıyo arkadaslar zeka belırtısı var :)su ana kadar tanıdıgım hıc bı fenerlıde zeka goremedımde:D |
ŞUANDA HEPSİNE DERSİNİ VERİYORUM..... YAKLASIK 1 SAATTİR ONLARIN FORUMU ELİMDE... HEPSİNİ YERİN DİBİNE SOKTUM:... FORUMLARINI ÇARŞI KÜFÜRÜYLE DOLDURDUM..... HİC BİR SEY YAPAMIYORLAR... BAKALIM NE ZAMAN BANLICAKLAR :D Ama Hakediyorlar..! Biz Onların Aleyine Bir Site Yapıp Dalga GecmiyoruZ... |
Alıntı:
|
arkadaşlar adamların forumlarında lafı koydum. beni banladılar. bi topic açmışlar. çarşı neye karşı diye. çarşı hepinizin anasını duvara karşı yazdım nası ama. baya makara oluo.eziklerrrrrrrr |
Ya Anca Bunla Kendilerini Avuturlar. |
He Bİde Arada Sirada Ne Kadar Adİl Oldugu Suphelİ Olan Sampİyonluklariyla Ama Kİmse Avrupaya Bakmiyor Orda Basari Yok Cunku Adalet Var |
|
Türkiye`de Saat: 11:41 . |