![]() |
Okul-iş?? Renkdaşlarım hangi okulda yada işte olduğunuzu paylaşırmınız? |
Ben muğla üniversitesi kamu yönetimi bölümü 3. sınıf öğrencisiyim (kısmetse seneye) |
Ben İşsiz Güçsüz Biriyim :p Web Site İşletmeciliği Meslekten Sayılıyorsa Ayrı :D |
dekarasyon işaat elektrik |
Prizren de "Gjon Buzuku" Lisesindeyim , 2 yilim bu yil... |
avcılar ticaret meslek lisesi 3.sınıf |
üni sonucunu beklım hayırlısıyla üni .olacagım |
Alıntı:
|
zonguldak karaelams üniversitesi mezunuyum muhasebeci olarak özel bir şirkette çalışıyorum ALLAHINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIM.... |
üni sonucunu bekliyoz ama bilgisayarcıdada calışıyorum program felen idare ediyoz işte:D |
Alıntı:
|
öğretmenim |
Alıntı:
|
ben marmaris'te turizm meslek lisesinde okuyorum bu aralar stajla meşgulüm |
lise son daha çookkk okucaz |
zeytinburnu anadolu meslek kol gibi destek. zeytinburnu anadolu meslekte okuyom. 3. yıl olcak bu sene |
izmirde yunus emre anadolu lisesi 4yıllık liselerdenm 2ye geçtim....offf ne zaman bitçek bu okul:p :D |
bucak anadolu öğretmen lısesı ogrencısıyım |
şişli anadolu dan bu sene mezun oldum..bnde bazı arkadaşlar gbi şu meledin açıklanmasını bekliyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Pisman olmak istemiyosanuz okulu bitirin derim ben , gerci bende biktim okuldan ama... :D |
konuya donelım arkadslar |
meslek tiyatro |
:D :D Ford minibüsümle iş arıyorum:D :D |
ege üni. makina müh. 3. sınıf,dersler zor, hocalar gıcık ama idare ediyoruz işte... |
izmir nevvar salih işgören anadolu lisesi lise2 ye gectim 3 yıllık |
özel bir şirkette network işinde çalışıyorum. ayrıca AÖF işletme 4.sınıf öğrencisiyim |
aöf işletme mezunuyum muhasebecilik yapıyorum ve s.m.m.m sınavlarına hazırlanıyorum hala sınav hala sitres nereye kadar bilmemki |
istanbul üniversitesi su ürünleri 2. sınıf öğrencisiyim |
Okul Bitti :) Bilgisayar Satıs Tamir Onarım Bakım Vs. Dükkanımız Var.. Ben Teknik Servis Sorumlusuyum.. ;) |
arkadaşlar inş itü yada ytü ye gırcem bu sene ama 2 senelık |
Muhasebeciyimm. İstanbul Binicilik ve Pony Kulübünde çalışıyorumm...:) Arkadaşlar sizleri bekliyorum ata binmeye...:) |
50.yil tahran lisesi lise sona geçtim a.q ne bitmez okullmuş yaa:D |
ODTÜ Fizik mezunuyum.Özel bir şirkette yazılımcıyım.Bilgisayarla Fizik ne alaka demeyin.Yaptık bi eşşeklik işte . :D:D |
Alıntı:
Senin Gibi Olmak Isteyen Insanları Saysan Bitermi Türkiyede ?? :) Bence Şükret Süper İşin :) |
Alıntı:
|
Ceyhan Mesleki Eğitim Merkezi Makina Teknik öğretmeni Olarak çalişmaktayim. |
yaw bende inşallah 2 sene sonra üni okurum daha lise 2 kdz.ereğli düz lisesi hade be 2 yıl daha ip çok uzun çek çek bıtmıo |
maçka anadolu teknik lisesi elektrik-elektronik bölümü daha 4 yıl varrrrr |
Türkiye`de Saat: 04:01 . |