![]() |
Kadınlar erkeklerden 3 kat daha fazla konuşmuyor http://img.mynet.com/ha3/k/kadinerkek9.jpg WASHINGTON (İHA) - Amerika'da yapılan yeni bir araştırma sonucunda kadınların erkeklerden 3 kat daha fazla konuştuğu tezi çürütüldü. Arizona Üniversitesi'nden psikolog Matthias Mehl meslektaşlarıyla birlikte yaptıkları araştırma sonucunda, kadınların erkeklerden daha fazla konuşkan olduğu klişesini çürüttüklerini ifade etti. Kadınların günde 20 bin, erkeklerin ise sadece 7 bin kelime kullandığı iddiasından yola çıkan araştırmacılar, 400 kişi üzerinde 6 yıl boyunca yaptıkları araştırma sonucunda, kadınların günde 16 bin 215 kelime kullanırken, erkeklerin 15 bin 669 kelime kullandığını ortaya çıkardı. Araştırma sonucunda kadınların erkeklerden daha fazla konuştuğu ancak bu farkın 3 kat değil sadece 500 kelime olduğu ortaya çıktı. |
bence deil 3, 5 katı fazla konuşuyoruzdur:D |
Başlığı gördüğümde aklıma ilk gelen "3 katı değil 5 katı mı diyecekler acaba" oldu.:D |
yalan kaynak ne fotospor mu :D |
aklandık :D |
Hala ınanmıyorum :D |
Bence yanlış ya.Kadınlar daha çok konuşuo:D |
gercekler sonunda su yüzüne çıkmış:D:D |
Alıntı:
Bırakk yhaa.Ne gerçeği... Kadınların çenesini bilmesek yuttaracaklar bize:D |
işiniz gücünüz kadınlar başka derdiniz yokmu sizin :D |
Alıntı:
|
bi de gülersiniz zaten :D bişey olmamış gibi.. |
sızde sureklı bıseylerde mana ararsınız :) |
yaa dimi huyumuz kurusun sizin gibi ruhsuz olmaktansa mana ararız daha iyi :) |
ruhsuz oldugumuzu nerden cıkardın genelleme yapma :D |
Alıntı:
bi çoğu diyelim madem daha doğru olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
öyle olsun Ramazan, hıhhh... :D hemen laf yetiştirmeye başladınız bile :D |
Alıntı:
|
Ramazaaaaaaaaaaaannnnnnnnn ! ! ! :D |
efendim ablacığım:D:Dsana boynum kıldan ince abla,saygım sonsuz,var mı bi isteğin benden abla?:D |
Sırf mizaç meselesi diyosun yani :D Laf ebeliğinle ilgisi yok yani :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Görüyosun di mi ablacım, nasıl davranıyor bana :D abim olması laf ebesi olduğunu yok saymaz ki :D |
Kelimelerimi cımbızla seçip söylüyorum sana zaten :D saygısızlık etmek ne haddime :D |
Alıntı:
|
ben senin yanında çırak kalırım :D:D |
görüyorum ki mesaj sayın 3321 daha konuşmam ben:D:D |
mesaj sayısı ile ne ilgisi var bunun? :D |
laf ebesi kim acaba??boş boş konuşmuşsun işte:D:D |
nerden anladın? :D sen şimdi bana boş konuşan mı diyosun? bravo sana Ramazan :D:D |
Alıntı:
Kardeş kardeş geçinin bakayım...:D |
tamam ablacım, kardeş kardeş geçinmez olur muyum ben abimle :D:D |
Bu sözleri Ramazan'dan da duymayı bekliyorum.:D |
duyarsın ablacım, sen dersin de o yapmaz mı :D |
kadınların 500 kelime fazla konuşmalarının nedeni de erkekleriz geç ve zor anlamasından kaynaklanyor. kadınlarda mecburen ikinci baskıyı veriyorlar :D:D |
puahahah saçmalık . garanti kadınlar yaptı araştırmayı :D ULan abi ne çene var ya |
Türkiye`de Saat: 06:02 . |