![]()  |  

Forumda en çok merak ettiğiniz ve yüz yüze tanışmak istediğiniz kişi kim?  Forumda en çok merak ettiğiniz ve yüz yüze tanışmak istediğiniz kişi kim?   |  

Ben vallahi ferro1903le tanışmak isterim çünkü ferruhla nerdeyse yüzyüze görüşmedem msnde kanka olduk:D   |  

bjkemre06 yavaş biras en kısa zamanda topic açma rekoru kıracaksınn :D   |  

aslı bjk ydi galiba nicki onunla tanışmak isterdim. msn den konuşuoz ama onla tanışmak isterdim.   |  

Alıntı:  
  |  

valla ne biliyim herkesle tanışmak isterim, bir sürü beşiktaşlıyla tanışmış olurum. bir beşiktaşlı dünyaya bedeldir !!! :cool:  :D   |  

walla hepsiyle tanismak isterim ama berkhan la oturup bi kahve icmek isterdim :D   |  

istanbula maca geldıgımde forumdan arkadslarla ızlemeyı ısterım   |  

emre dikkat ettim kisisel topıc cok acıosun :)   |  

x dream boy x i merak ediyorum cok kafa birisine benziyo   |  

bütün mod arkadaşlarımla buluşmak isterdim !   |  

Alıntı:  
  |  

Valla Ben Alone Volf Le TaniŞmak İsterdİm Nİckİnİ DoĞru Yazdim Heralte   |  

ben hepinizi merak ediyom  hepinizle mac izlemek istiyorum ama carşı silivri yani uğur tam kafadarım onunla cok görüşmek isterdim birbirimize tatil hikayelei anlatırız bölece gerci msnde anlatıyo ama ..:D:D   |  

benmle nie kmse tanısmak istemio ???  :D :D  |  

düşünsenize, forumdaki herkes inönü'ye geliyor,yanyana oturuyoruz,birbirimizin bazı özelliklerini biliyoruz ama tanımıyoruz, ne matrak olurdu yaw, bu arada ben ayrım yapmam bjkli herkesle tanışmak isterim...   |  

Alıntı:  
  |  

bu forumda yok ama baska bir forumda var beni banlayan moderator ile karsilasmak isterdim hehe hehe hehe   |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

ben manyahbjk li ile tanışmak isterdim tam benim kafada birine benziyo  A N T İ C İ N C O N  |  

benimle tanısmak istiyen var mı???:)))))))))))))   |  

Alıntı:  
 Bizim ıkı ortak yonumuz var hem bjkliyiz hemde anticinconuz:D aynen bende senle tanısmak isterim ...  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
  |  

kım olursa olsun fark etmez   |  

avatarımı beğenmeyen moderatörle tanışmaak isterdim:)   |  

ben x-dream-boy-x ve kuzenim olan nortonu merak ediyorum :-)   |  

Alıntı:  
 kardeşim sorman hata... :D alkoliğe sormaya gerek yok...alırsın eline bi şise çömersin yanımıza...kalplerimis bir zaten beşiktalıyız...daha ne olsun... :)  |  

....AloneWolf.....   |  

...KaraBey....   |  

MURCIELAGO yu merak ediyorum az ugrasmadik delgado icin :D   |  

:D   Alıntı:  
  |  

quzim:D   |  

bütün forum üyeleriyle tanışmak ve inönüde birlikte maç izlemek isterdim:rolleyes:   |  

bigün bi buluşsak bi yerde forumcana....tanışsak kaynaşsak:D   |  

Fener maçında inşallah tanışabildiğimiz kadar kişiyle tanışırız:)   |  

mehtap ve aytek   |  
| Türkiye`de Saat: 11:46 . |