![]() |
Forumda en çok merak ettiğiniz ve yüz yüze tanışmak istediğiniz kişi kim? Forumda en çok merak ettiğiniz ve yüz yüze tanışmak istediğiniz kişi kim? |
Ben vallahi ferro1903le tanışmak isterim çünkü ferruhla nerdeyse yüzyüze görüşmedem msnde kanka olduk:D |
bjkemre06 yavaş biras en kısa zamanda topic açma rekoru kıracaksınn :D |
aslı bjk ydi galiba nicki onunla tanışmak isterdim. msn den konuşuoz ama onla tanışmak isterdim. |
Alıntı:
|
valla ne biliyim herkesle tanışmak isterim, bir sürü beşiktaşlıyla tanışmış olurum. bir beşiktaşlı dünyaya bedeldir !!! :cool: :D |
walla hepsiyle tanismak isterim ama berkhan la oturup bi kahve icmek isterdim :D |
istanbula maca geldıgımde forumdan arkadslarla ızlemeyı ısterım |
emre dikkat ettim kisisel topıc cok acıosun :) |
x dream boy x i merak ediyorum cok kafa birisine benziyo |
bütün mod arkadaşlarımla buluşmak isterdim ! |
Alıntı:
|
Valla Ben Alone Volf Le TaniŞmak İsterdİm Nİckİnİ DoĞru Yazdim Heralte |
ben hepinizi merak ediyom hepinizle mac izlemek istiyorum ama carşı silivri yani uğur tam kafadarım onunla cok görüşmek isterdim birbirimize tatil hikayelei anlatırız bölece gerci msnde anlatıyo ama ..:D:D |
benmle nie kmse tanısmak istemio ??? :D :D |
düşünsenize, forumdaki herkes inönü'ye geliyor,yanyana oturuyoruz,birbirimizin bazı özelliklerini biliyoruz ama tanımıyoruz, ne matrak olurdu yaw, bu arada ben ayrım yapmam bjkli herkesle tanışmak isterim... |
Alıntı:
|
bu forumda yok ama baska bir forumda var beni banlayan moderator ile karsilasmak isterdim hehe hehe hehe |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben manyahbjk li ile tanışmak isterdim tam benim kafada birine benziyo A N T İ C İ N C O N |
benimle tanısmak istiyen var mı???:))))))))))))) |
Alıntı:
Bizim ıkı ortak yonumuz var hem bjkliyiz hemde anticinconuz:D aynen bende senle tanısmak isterim ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kım olursa olsun fark etmez |
avatarımı beğenmeyen moderatörle tanışmaak isterdim:) |
ben x-dream-boy-x ve kuzenim olan nortonu merak ediyorum :-) |
Alıntı:
kardeşim sorman hata... :D alkoliğe sormaya gerek yok...alırsın eline bi şise çömersin yanımıza...kalplerimis bir zaten beşiktalıyız...daha ne olsun... :) |
....AloneWolf..... |
...KaraBey.... |
MURCIELAGO yu merak ediyorum az ugrasmadik delgado icin :D |
:D Alıntı:
|
quzim:D |
bütün forum üyeleriyle tanışmak ve inönüde birlikte maç izlemek isterdim:rolleyes: |
bigün bi buluşsak bi yerde forumcana....tanışsak kaynaşsak:D |
Fener maçında inşallah tanışabildiğimiz kadar kişiyle tanışırız:) |
mehtap ve aytek |
Türkiye`de Saat: 05:46 . |