![]() |
Alıntı:
|
hatta hiç unutmam ben küçükken babam sitedeki bütün çocukları forma alıp beşiktaşlı yapmıştı.şimdi hepsi fanatik.bende önüme gelen ufak çocuğu beşiktaşlı yapmaya çalışıorum.gayet de başarılıyım:)eee boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir 7 tane beşiktaşlı kattım camiamıza hayırlı olsun:) |
1. İşgal yıllarının tarihini ve Beşiktaşın Balkan harbindeki rolünü okuduğumda 2. Ambleminde ay-yıldız olan tek takım Beşiktaş olduğunu öğrendiğimde 3. Kara Kartal lakabınının nerden geldiğini öğrendiğimde 4. ve son olarak Beşiktaşlı olmanın gerçekten bir farklılık, asalet ve duruş sahibi olmayı gerektirdiğinin farkına varacak yaşa geldiğimde; Ömrümün sonuna kadar sürecek olan siyah - beyaz aşkını idrak ettim. |
dogustan besıktaslıyım.babamdan bana.benden ogluma.oglumdan ogluna................. |
doğuştan babadan BEŞİKTAŞLIYIZ..allahıma hamdolsun başka takım tutmuyorum..BEŞİKTAŞLILIK duruşu,asaleti hiçbirinde yok.. |
valla doğuştan kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım...ama sanırım babamdan,amcamdan ve halamdan etkilenmişim.iyi ki de etkilenmişim yoksa napardım ben o dier<adları lazım deil>takımlarda:D |
amcadan beşiktaşlıyız |
babadannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn besiktasliyiz bizzzzzzzzzzzz |
bisiklet turu için bjk oldum iyi ki oldumusum |
Babadan Besiktasliyiz. |
Türkiye`de Saat: 02:34 . |