![]() |
Forum Üye Sayısı Normalmi? daha da iyi olabilirmi ? beyler bizim forum en güncel beşiktaş forumu ama üye sayısı çok az bakıyorum diğer beşiktaş forumlarına forumda hiç birşey yok ama üye sayısı bizim 2 kıatımız üye sayısını artırmak için birşeyler yapalım beşiktaşlıları bu çatı altında toplayalım |
üye sayımız gün geçtikçe artmaktadır kardesim maçlar başladığında görürsün online rekoruna bakıp anlayabilirsin bazı şeyleri |
evet bende yenıyım ama olsun inş yukselcektır |
biz zaten bu sabah o kunudan biraz konuştuk herkes msn adresine Beşiktaş Forum - Beşiktaş taraftarının buluşma noktası - Ana Sayfa yazcak die hesapladık ama zaten gerek yok bjk taraftarı erkesden fazla olduğu belli bişey |
adminler biras düsünsün nasil düzelltiris die |
Size Katilmiyorum Dostlar, Bence Forumun Üye Sayisi Baya iyi baska siteler dahada cok olabilir ama burada öyle büyüyecek, hersey zamanlan. Ben buraya 1 bucuk ay önce üye oldum nezamandir var bu forun bilmiyorum ama yeni bi Forumsa burasi Bence üye sayisi yeterince cok, bence Cogalir.... |
yok yaw ben baska sıtelerede uyeyım bu kadar uye gormedım |
en buyuk bjk forumu www.besiktasforum.net/forum/ gerisi |
Forumda uye sayisi okadar az deıl ... Uye sayısı lig baslayınca artar.. |
Birkere forumumuz daha 5 aylık ve 5 ayda bu kadar üye sayısı bayağı iyi .. İlerleyen zamanlarda daha da artacaktır ayrıca..... |
Türkiye`de Saat: 01:02 . |